Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 62
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uspjeh

Vindijini proizvodi dobili 14 medalja za kvalitetu

'vindija_PXL_unu_090620'
''
19.10.2010.
u 14:20

- Kako bismo ispunili uvjete, provodimo rigorozne laboratorijske analize i kontroliramo deklaracije - rekli su u Vindiji

Vindijini proizvodi dobili su dvanaest zlatnih medalja i dvije srebrne na europskom ocjenjivanju kvalitete, koju provodi DLG Centar za testiranje prehrambenih proizvoda. Ocjenjivane su tri tisuće proizvoda iz trinaest država. Zlatne medalje među sirevima osvojili su tvrdi kozji, kravlji i ovčji sirevi Caprodur, Bobidur i Ovidur. Od pudinga zlato su dobili vanilija i čokolada, a probiotika Vitaktiv natur i brusnica-jabuka te jaffa i kokos izdanja Freska Euforije, pa jogurt z'bregov te Efekt mlijeka s omega 3 kiselinama.

– Kako bismo ispunili uvjete, provodimo rigorozne laboratorijske analize i kontroliramo deklaracije. Naši proizvodi prolaze senzorička ispitivanja stručnjaka – kažu u Vindiji.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije