Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREDLOŽENI MINISTAR
Povratak na članak

Vili Beroš: Kujundžić mi je dao očinski, dobronamjerni savjet

Odgovarajući na pitanje je li mu sad već bivši ministar zdravstva Milan Kujundžić zamjerio što je izrazio ambicije za njegovom pozicijom dok je Kujundžić još bio ministar, Beroš je rekao kako mu on to nije zamjerio.

Komentari 5

Avatar Drazen Klaric
Drazen Klaric
23:29 29.01.2020.

He he, drugarica Nataša mu je dala savjet kako popuniti imovinsku karticu i sada samo da nađe tim, ekipu, suradnike, poslušnike i ostale i - nema brate više lista čekanja, lista prekovremenih sati, lista dežurstava. Ima samo jedna lista. Lista za odstrel. Dobri su mi ovi političari. Monty Pytoni su amaterčine teške, a ja mislio da su humoristični. Kaj god. Zdravstvo u rvata je komedija par exellance. Ak ne umreš na listi čekanja, sigurno ćeš umrijeti od, - smijeha.

VL
DU
Deleted user
21:37 29.01.2020.

Vili Beroš: Kujundžić mi je dao očinski, dobronamjerni savjet: Sine, čuvaj se Plenkovića, Bačića i Njonje!

VL
Avatar zajutrak
zajutrak
07:28 30.01.2020.

Bucmastom Đujiću smeta sve , samo ak se spomene SAO Krajina , to ne pobuđuje negativne emocije ...

VL
CH
chanchir
06:38 30.01.2020.

Kradi,gradi i ne zaboravi prijavit

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.