Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 175
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mađarski mediji
Povratak na članak

Viktoru Orbanu pojačali zaštitu zbog prijetnji povezanih s imigrantima

Mađarski dnevnik piše da je povećana zaštita Obrana i obitelji potrebna jer su sigurnosne službe otkrile terorističke prijetnje vezane za ilegalne imigrante

Komentari 13

ZI
zimerman
17:17 28.10.2015.

Ovo je dobar dokaz da islamisti kontrolisu naseljavanje izbijeglica u EU . Evo vidite cim im neko poremeti planove prijete mu smrcu pa makar to bio i legalno izabran predsijednik jedne demokratske drzave

VL
Avatar Domaće je bolje
Domaće je bolje
17:31 28.10.2015.

zastitnik svoje a evropske kulture-patriot!

VL
DU
Deleted user
17:42 28.10.2015.

Bilo je samo pitanje vrijemena, cudi me da je jos uvijek ziv... Stao je na zulj mnogima: otplatio dug i isterao MMF, bankama (prvi je uveo krizni porez bankama), EU liberalima, muslimanima, multinacionalnim tvrtkama, otkupio i vratio elektroprivredu, vodoopskrbu ododoopskrbu od Francuza,Njemaca, zabranio strancima kupovinu zemljista etc.

VL
CR
crocro
18:14 28.10.2015.

Kada bi se trenutačno zaustavio priljev izbjeglica i započelo vraćanje, ne vjerujem da ima snaga koja bi sve vratila na svoja polazišta. Uvjeren sam da će pored nevinih izbjeglica u Europi ostati i oni koji mogu izazvati nemire i strahove europljana, koji će sijati strah prijetnje a nije isključeno da zbog svojeg eventualnog nezadovoljstva ili drugih razloga počnu provoditi terororističke akcije prema nedužnom stanovništvu. Ima takvih koji su kratkog "fitilja" što smo imali prigode vidjeti kada su zbog nezadovoljstva gorjeli šatori a vidjeli smo šatore razderane na krovu a sigurno ih nije vjetar potrgao. U Sl. Brodu su sve šatore "postrojili" kao vojnike u redove a ne daj Bože da neki nezadovoljnih ili agresivac zapali samo jedan šator, a rezultat može biti onome u sloveniji. Šatori se morali imati odstojanje od najmanje 50 metara. Što mislite da li su Europu ušli samo nedužni ljudi ili su tu situaciju iskoristili i oni nečasnih namjera i oni se prošvercali. Uostalom ako se u srcu Europe počnu događati teroristički akti i time se uvuče strah u kosti nedužnih i dobronamjernih europljana, tada treba započeti deportaciju svih koji su evidentirani.

VL
Avatar Festival menstruacije
Festival menstruacije
19:04 28.10.2015.

Ja bih prvo posumnjao na Milanovića. Već mjesec dana vrijeđa i prijeti Orbanu, a i inače je poznat kao zaštitnik udbaša koji su po Europi likvidirali ljude.

VL
Avatar Neanderthalac
Neanderthalac
20:09 28.10.2015.

Vehabijski nasilnici i njihovi saveznici prijete.

VL
NE
Nepobjedivi
18:04 28.10.2015.

Ma lako za islamiste. Ima nekih mnogo moćnijih kojima je Orban već nekoliko godina trn u oku.

VL
FA
fatianegra21
18:23 28.10.2015.

Soros je rekao ! Europa treba da primi 1 000 000 arbeitera u svakoj godini! 16 500 Euro ,po osobi.

VL
CO
cololonijaK
21:59 28.10.2015.

bravo predsjednice tako se stiti svoja gruda ,a ne kao ovi Hrvati, i g... bi dali.to nema kraja.

VL
SA
santos008
08:51 29.10.2015.

Ovo sto rade Madjari sasvim je normalno ,prave vrijednosti treba cuvati..Covjek sredio stanje, miran on mirna nacija, cak se i nama ponudio da pomogne.Nasi misle da ce im Papa pomoci,a ni svjesni nisu da nam ni Bog ne moze pomoci sa ovakvim predsjednikom Vlade,tipicnim izdankom Kumrovacke skole.To se najbolje vidjelo po funkcioniranju saborskih zastupnika ''kukuriku koalicije. ''U bivsem komunistickom sistemu postojali su ''Zborovi radnih ljudi'' tamo si mogao pitati ili iznijeti svoje misljenje ,dok ti kazes:''Druze direktore ja mislim.....'direktor te prekine i kaze :''Nije tvoje da mislis ,ima ko misli o tome''.Nas predsjednik Vlade jos uvijek funkcionira na taj nacin.Konacno na stranackim izborom on je bio jedini kandidat za predsjednika partije .HDZ -e je imao tri kandidata :Karamarka ,Kosoricu i Prgometa ,Karamarko je pobjedio a druga dva ''domoljuba'' su napustili stranku.Sto ce reci da je HDZ-e demokratskija stranka od SDP -e partije,jedine partije u Hrvatskoj svi ostali su stranke.I ovo je pametnom dosta.

VL
ZO
zoom
09:03 29.10.2015.

živio Orban, branitelj katoličkih vrijednosti Europe!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.