Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 85
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRIJETNJAMA I IZNUDAMA "RJEŠAVAO" POSLOVNE PROBLEME

Vikao poslovnom suradniku: Mrtav si ako mi ne pripremiš 150.000 eura!

poruke
Foto: Kristina Stedul Fabac/PIXSELL
1/2
01.10.2021.
u 08:10

Sumnjiči ga se i da je isti dan nazvao direktoricu drugog trgovačkog društva s kojim je ranije imao poslovni odnos. I njoj je zaprijetio.

Muškarac (38) sumnjiči se za dva pokušaja iznude i više prijetnji zbog čega je ispitan na ODO Pazin. Sumnjiči ga se da je 21. rujna u Novigradu, u više navrata nazvao vlasnika jednog trgovačkog društva koje je u stečaju, a s kojim je imao poslovni odnos. Tražio ga je isplatu 350.000 kuna, pri čemu mu je prijetio.

- Ako ne dobijem novce, riješit ću sve to na svoj način. Sve ću vas ubiti i uništiti!

Te prijetnje naknadno je ponovio u još jednom razgovoru, kazavši svom bivšem partneru:

- Mrtav si ako mi ne pripremiš 150.000 eura!

Nadalje, sumnjiči ga se i da je isti dan nazvao direktoricu drugog trgovačkog društva s kojim je ranije imao poslovni odnos. I njoj je zaprijetio.

- Ako ne date novac, sve ću  vas pobiti!

Potom joj je poslao i prijeteći SMS, a sumnjiči  ga se da je taj dan prijetio i šefici pravne službe koja ga je nazvala kako bi riješili nastali problem.

Uhićen je, a nakon što  je priveden u policiju, prijetio je policajcu koji ga je uhitio, kojeg je vrijeđao i po nacionalnoj osnovi. U postaji  je pred policajcima još jednom zaprijetio da će ubiti vlasnika  trgovačkog društva u stečaju s kojim je imao poslovni odnos. Nakon što je ispitan odveden je pred suca istrage Županijskog suda u Puli, gdje mu je određen istražni zatvor zbog opasnosti od ponavljanja djela i mogućeg utjecaja na svjedoke. 

>> VIDEO Poznati novi detalji pokušaja otmice djeteta kod Zadra. Mještani: 'Prestravljeni smo!’


 
Ključne riječi

Komentara 1

GO
goodbadugly
08:45 01.10.2021.

Samo je tražio svoje. Znači muljatori mogu što hoće. Jadno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije