Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Objažnjavaju izjavu ministra

Vijeće za elektroničke medije: Nastavite s komercijalnim aktivnostima

Davor Božinović
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
24.03.2020.
u 15:31

Intencija stožera Civilne zaštite je da se građani komercijalnim porukama ne dovode u zabludu i mogući konflikt s antiepidemijskim mjerama, pojašnjava predsjednik Vijeća za elektroničke medije Josip Popovac

Agencija za elektroničke medije pojasnila je izjavu ministra Davor Božinovića.

– Ja molim sve koji se bave i proizvodnjom i trgovinom da razmišljaju kako sve više svoje poslovanje organizirati online, koristeći moderne tehnologije, digitalizaciju. To nije samo zahtjev ovog trenutka i ove krize, dobro će im doći i sutra kad sve ovo bude iza nas – rekao je Božinović.

Vijeće za elektroničke medije izvijestilo je kako primjedbe od strane Stožera civilne zaštite koje su izrečene na tiskovnoj konferenciji nikako ne znače obustavu komercijalnih komunikacija.

– Naprotiv, pozivaju se oglašivači da nastave s komercijalnim aktivnostima koje su neophodne za kontinuitet medija u Republici Hrvatskoj. Intencija stožera Civilne zaštite je da se građani komercijalnim porukama ne dovode u zabludu i mogući konflikt s antiepidemijskim mjerama što se svakako može izbjeći pridržavanjem upozorenja izdanih od strane Vijeća za elektroničke medije – priopćio je predsjednik Vijeća za elektroničke medije Josip Popovac.

VIDEO Zašto je važno ostati kod kuće?

Komentara 3

KR
kronika20
15:52 24.03.2020.

Kako to da mediji nisu jadnog prikazivali slučajnog predsjednika koije nije uspio popiti kavu preko maske ? Da je to napravila Kolinda komunjarski mediji bi je proglasili glupom, pijanom...

ST
stefj
16:43 24.03.2020.

Eto, vlast reklamira Amazon. Onda će sutra pričati o tome kako su te tvrtke nepoštene ili će se žaliti kako ljudi odlaze u Irsku... Lijepo su zabranili rad skoro svima, danas ne mogu kupiti ništa od tehnike, nigdje drugdje nego preko Amazona i sličnih. Kod nas su ti WEB shopovi bili neisplativi za otvoriti i s hrpom birokratskih ograničenja. I sad odjednom virus, ne možeš si niti hlače kupiti, a svi WEB shopovi sa širokom ponudom uglavnom negdje po Europi i svijetu, kod nas ništa... I onda imamo ministra koji reklamira strane tvrtke i istovremeno zabranjuje rad domaćim. Kako to nazvati?

Avatar PrskatorVlado
PrskatorVlado
15:48 24.03.2020.

Osim političara, nounari su najveći neprijatelji ljudi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije