Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SAD SUZDRŽAN
Povratak na članak

Vijeće sigurnosti traži prestanak izraelskog naseljavanja na spornim teritorijima

To je prva rezolucija o Izraelu i Palestini koje je Vijeće prihvatilo u osam godina

Komentari 5

GV
golub Vaso
00:00 24.12.2016.

prvi pozitivan potez Obmane nakon par godina

VL
MX
Mister X
16:03 24.12.2016.

Vijeće sigurnosti traži prestanak izraelskog naseljavanja na spornim teritorijima. Ide li podlije i podmuklije ? Sada kad je sve več sve gotovo i prenapućeno sada gle poštenjačina . Sigurno će doči još kako su pošteni i na ideju da Izraelel vrati Assadu dio njegovog Siriskog teritorija osvojenog otetog prije 40 godina . Kako su pošteni ! Taj se čin tumači kao potez za kraj odlazećeg američkog predsjednika Baracka Obame koji ima zaoštren odnos s izraelskim predsjednikom Benjaminom Netanyahuom. Koji ga je Obmanu poslo u .........

VL
Avatar prof.baltazar
prof.baltazar
21:59 24.12.2016.

Psi laju karavana prolazi. Izrael ima pravo na naseljavanja područja koja su podsjećam Arapi izgubili nakon što su vojno poraženi. E da nisu napali bilo bi drugačije ali sad su si samo krivi. Napad na Izrael nije bez posljedica.

VL
DU
Deleted user
05:49 24.12.2016.

Eh da im Amerika uskrati 48-satnu pomoc,pa da se taj dio svjeta ocisti od strani okupatora.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.