Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ODLUKA SUDA
Povratak na članak

Vidoševiću i J. Mladinov produljen istražni zatvor za dva mjeseca

Vidoševiću je zatvor produljen zbog mogućeg utjecaja na svjedoke

Komentari 9

BI
bilikamen
18:22 11.02.2014.

Vidoševiću i J. Mladinov produljen istražni zatvor za dva mjeseca --------------------------------------------------------------------------- Ma što ih ne poubijate i završite vise s tim smećem da ne jedu i ne dišu Hrvatski zrak.

VL
Avatar softmoby
softmoby
17:11 11.02.2014.

odnio je on toga i iz drugih tvrtki, zadnja na popisu gdje je i te kako dobro omastio brk bio je Kraš, i otuda je odnio milione što preko besramne plaće, pa nekih petnaestak tisuća dionica, pa eko Bratina, paa silni hektari zemljišta uokolo, pa bonusi za dobro poslovanje pa ...itd. i zamislite sve je to bilo vrlo transparentno i po zakonu...po menađerskom ugovoru, pitam tko mu je sve to omogućio...hvala bogu na istraživačkom novinarstvu i tim hrabrim novinarima bez kojih se 99% ovakvih ne bi nikada raskrinkalo

VL
ZB
zbuniceva
16:59 11.02.2014.

Čudi onak izdaleka totalna medijska blokada i nedostatak ikakvih podataka o toku istrage, za razliku od slučaja Sanader. O svakom ispitivanju svjedoka protiv Sanadera smo čitali u Jutarnjem sve još isti dan a sad kod Vidoševića prolaze mjeseci i nitii mrc, grobna tišina. Pitam se zakaj, znakovito je ali kaj znači?

VL
BB
brle brkić
18:23 11.02.2014.

baš šteta ,atak im je lijepo krenulo.

VL
DB
db123
17:07 11.02.2014.

3A 2OM O boze jadan nadan, nasto je dotjeran ovaj covik nikom siromaku nije nista uze, ovi su imali dosta love pa nek zel malo ,dali ce platiti to uzdrzavanj u Remetincu stan,hrana,zabava dali nosi strafasto Odilo ima li i tu povlastice moj booze.

VL
DH
dalibor.hren
17:07 11.02.2014.

Za svaki milijun - godina dana!

VL
ST
stjepanovic
19:22 11.02.2014.

Nadane...nesto ti osmjeh....istekao mu rok trajanja...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.