Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 34
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRIVREMENA OBUSTAVA KAMPANJE NEZAVISNOG KANDIDATA

Vidoševićeva operacija glasnica uspješno završena

Nadan Vidošević
07.10.2009.
u 10:24

Dva tjedna morat će šutjeti pa ću komunicirati na internetu, preko Facebooka ili svoje glasnogovornice, najavio je Vidošević izražavajući nadu da mu novi glas neće biti visok i piskutav.

Nadanu Vidoševiću operirane su danas, kako je i najavio, glasnice. Operacija je prošla u najboljem redu, piše na internetskim stranicama nezavisnoga predsjedničkog kandidata. Vidošević je na konferenciji za medije u srijedu najavio operaciju te se na dva tjedna povukao iz predsjedničke utrke.

Danas ću imati manji zahvat u Zagrebu, a već sutra ću biti kod kuće, s predviđenim trajanjem terapije od dva tjedna, najavio je ranije danas Vidošević. Nakon toga glas bi mi trebao biti bolji, prognozirao je.

U Hrvatskoj živi 10 posto ljudi s nekim invaliditetom, a moj invaliditet je glas. Sutra, kad budem predsjednik, najviše ću se boriti za ljude s invaliditetom koji mogu raditi svoj posao kao i svi ostali. Nije korektno koristiti tuđu slabost za diskvalifikaciju, pa tako i moj glas, osvrnuo se nezavisni kandidat na neke napade koje je doživio na račun svojih "glasnica".

Dva tjedna morat će šutjeti pa ću komunicirati na internetu, preko Facebooka ili svoje glasnogovornice, najavio je Vidošević izražavajući nadu da mu novi glas neće biti visok i piskutav.

Nije propustio osvrnuti se i na sve učestalije prozivke svojih političkih suparnika.

- Što je više ljutih, to je jasan signal da sam im veći problem - odgovorio im je Vidošević poručujući kako je Hrvatskoj najmanje 100 tisuća radnih mjesta otvoreno zahvaljujući njegovu radu.

Ovo je predizborno vrijeme, protivnika se lupa na sve načine, ali nečiji rad se ne može sakriti, ustvrdio je Vidošević podsjećajući na akciju Kupujmo hrvatsko, kao jednu od inicijativa potpore hrvatskom gospodarstvu dirigiranu i pod njegovom palicom.

Osvrnuo se i na najave ulaska Milana Bandića i Dragana Primorca u predsjedničku utrku, smatrajući da je to dobro u uvjetima kada Hrvatska traži svoj put za vrijeme koje je ispred nas, te da svatko nudi nešto drugačije.

Ključne riječi

Komentara 69

DU
Deleted user
13:27 07.10.2009.

Donator glasnica biti ce predcednik Mesic!!!

BL
blaster
13:28 07.10.2009.

Ne znam, meni je lik OK. Od svih koje sam vidio čini mi se najprihvatljiviji. A i čovjek priča konkretno, za razliku od ostalih. Ne zam, mislim da ću glasat za njega

ST
strijela
10:58 07.10.2009.

Samo neka se on vrati bolji i snažniji, jer trenutačno jedino on se može nositi sa Josipovićem.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije