Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SOLIN

VIDEO Snimka pljačke mjenjačnice: Za razbojnikom potrčala cijela obitelj

Razbojnici
Foto: Screenshot
22.07.2019.
u 15:14

Iako je obitelj pokušavala spriječiti zločince u svom naumu, ipak su im pobjegli.

Jutros su iz splitske policije izvijestili kako su mjenjačnici u Solinu dvije maskirane osobe izvršile razbojništvo i od muškarca oduzele određenu, za sad nepoznatu, svotu novca. U javnost je procurila snimka gdje cijela obitelj pokušava uhvatiti spomenute razbojnike, ali ih nisu uspjeli zaustaviti.

Slobodna Dalmacija doznaje kako se radi o vlasniku te mjenjačnice, M.Š., te se pretpostavlja kako je bio napadnut u hodniku te zgrade dok se iz svog stana, koji je kat iznad mjenjačnice, spuštao u poslovni prostor.

Na snimci se vidi kako partner na skuteru čeka počinitelja da orobi M.Š. Jedan od napadača je dotrčao i sjeo na skuter. Za njima je prvo dotrčala supruga od vlasnika mjenjačnice i pokušavala ih zaustaviti, za njom sami vlasnik M.Š., iza njih njihov sin i na kraju pas. Iako je obitelj pokušavala spriječiti zločince u svom naumu, ipak su im pobjegli.

Video: Slobodna Dalmacija

Komentara 1

AL
alphazulu99
15:33 22.07.2019.

I pas je trcao.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije