Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 105
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Traži ga policija

VIDEO Vozač turistu rekao da nema mjesta u autobusu, njegova reakcija zgrozila je sve

vozač u Sydneyju
Foto: Screenshot
1/2
28.12.2018.
u 17:45

Muškarac je odbio otići te se počeo raspravljati s vozačem, a u jednom trenutku izvadio je sprej za samoobranu i njime pošpricao vozača

Neugodno iskustvo doživio je vozač autobusa u Sydneyju kada je jednom turistu rekao da u njegovom vozilu nema mjesta te da pričeka sljedeći autobus.

Autobus se jučer oko 22.40 sati zaustavio u ulici Oxford Street u naselju Surry Hills kada je muškarac, vjeruje se Englez, pokušao ući u  njega.

Međutim, 38-godišnji vozač ga je zaustavio objasnivši mu kako je autobus pun te da mora pričekati drugi koji će uskoro stići.

No, muškarac je odbio otići te se počeo raspravljati s vozačem, a u jednom trenutku izvadio je sprej za samoobranu i njime pošpricao vozača. Nakon toga je pobjegao u nepoznatom smjeru, ali ga je snimila nadzorna kamera postavljena u autobusu.

Zbog napada suzavcem, vozač nije mogao dovršiti svoju smjenu na poslu te je imao problema s disanjem zbog čega je morala intervenirati hitna pomoć.

Kako bi pronašli napadača, policija je objavila snimku incidenta te se nadaju da će ga uskoro identificirati.

>> Pogledajte i galeriju šokantnih situacija koje su uhvaćene kamerom

vozač u Sydneyju
1/29

Komentara 12

DO
domxerex
23:23 28.12.2018.

Budale svuda na svijetu su iste! Jednostavno budale!

Avatar Zgubider.
Zgubider.
18:18 28.12.2018.

Ti ZETovci su svuda isti!

DU
Deleted user
18:36 28.12.2018.

Baš ga je muški pošpricao.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije