Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KAOS U KOPRIVNICI
Povratak na članak

VIDEO Kakav je sad ovo kružni tok? Zbunio vozače, idu preko njega ili u krivom smjeru

Naime, uz novu prometnu regulaciju i dalje stoje "stari" prometni znakovi koji ne upozoravaju na kružni tok

Komentari 6

Avatar kenshi
kenshi
08:52 01.05.2024.

Kružni tok je dobar ali je to misterij za balkanske vozaće.

VL
MA
marcellus
11:29 01.05.2024.

S kružnim tokom je sve u redu, ali neki su izgleda vozačku dobili preko stranačke iskaznice ili po babi i stričevima

VL
Avatar sitneduše
sitneduše
15:50 13.05.2024.

Dosta se mora biti "zbunjen" za na tom mjestu voziti kako "znaš i umiješ".

VL
TO
Tomisl
11:05 01.05.2024.

Za loše vozače previše koplikovano.

VL
Avatar fidelio
fidelio
10:59 01.05.2024.

Hrvati svašta znaju i ne znaju o kružnom toku - neki drže lijevi žmigavac do izlaza, neki u vanjskom krugu ne izlaze pod mus van, neki se prestrojavaju misleći da imaju prednost jer "izlaze"... Srećom brzine su niske, pa nema veće materijalne štete.

VL
ST
sttipe
09:29 01.05.2024.

Bolji je takav od onog na (jedinom!!) ulazu u Split!! Ondi stoji znak kružnog toka, a kad uđeš u kružni, u ćoši vidiš da NEMAŠ PREDNOST!!! Da ne vride pravila kružnog toka nego da se u 5 metara, moraš prestrojiti,, u gužvi, ili stat, sa 40km/h... Da nisi u kružnome, nego na nekoj nakaradnoj verziji zamotane ceste!!! O tome se čita i piše već 20-30 godina, ali plave znakove, koji te šalju u smrt, nitko ne miče!!! Ne dijele se trake, tako da iz Splita put dugopolja ide jedna traka, istočna, a da zapadna bude direkt iz Kaštela i Solina, jer sada kaštelanski kamioni i kombi vozila moraju stati usred "kružnog i izaći iz auta da pogledaju ide li ko zapadnom trakom iz Splita.. Ne mogu vidit, a nije napravljeno da ONAJ KO NE VIDI IMA PREDNOST... Projektirali adz neandertalci, samo da JAME novce...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.