Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nakon svađe

VIDEO Vatrena osveta: Zapalila mu automobil iz bizarnog razloga

Zapalila mu automobil nakon svađe
Foto: Youtube
21.03.2014.
u 11:02

Muškarac i žena s Floride otišli su u McDonalds, a dok su stajali u redu počela je prepirka oko sladoleda

Među parovima svađa nije neuobičajena, no nije baš svakodnevan događaj da nesuglasice završe – paljenjem automobila. Tim više ako je razlog banalan.

Muškarac i žena s Floride otišli su u McDonalds, a dok su stajali u redu počela je prepirka oko sladoleda. Kako su ispričali svjedoci, ona mu je govorila što sve želi, uz sladoled, dok on nije bio za to. Onda je on počeo vikati na nju da to neće naručiti, a ona mu je rekla "dići ću ga u zrak", javlja WTEV CBS 47 News.

– Svi smo se pitali o čemu je govorila, što će dići u zrak. Kasnije smo vidjeli, bio je to Cadillac Eldorado iz 1994. – rekla je svjedokinja Sabryna Mare. Nadalje, prema priči svjedoka, žena je zgrabila muškarcu ključeve i uputila se prema automobilu koji je zalila alkoholom i benzinom te ga zapalila. Nakon toga je napustila mjesto događaja.

Muškarac je pohitao sam ugasiti automobil, a pokušalo mu je pomoći nekoliko prolaznika, no neuspješno. Poslije se utvrdilo da su na automobilu bile nepripadajuće registarske pločice, a detaljnija pozadina priče još nije poznata.

>> Osveta prevarene žene: Pogledajte što je objavila u novinama

>> Osveta bivše djevojke: Pogledajte što mu je napravila od auta!

Komentara 2

Avatar PlayMate
PlayMate
11:10 21.03.2014.

Prije bi rekao da je razlog dugogodišnja nezdrava prehrana u McDonaldsu.

RE
real
11:47 21.03.2014.

po logici naših importera, svaki auto od 7+ godina je problematičan, a taj od 1994 je za otpad ... nego siromašni amerikanci voze starudije :)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije