Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 85
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VELIKI POŽAR

VIDEO Vatra 'gutala' 200 metara visoki neboder u Kini

Foto: Screenshot
1/3
16.09.2022.
u 14:08

Na intervenciji je bilo 36 vatrogasnih vozila i 280 vatrogasaca i požar je ugašen.

Veliki požar zahvatio je neboder u kineskom gradu Chnagsha u petak poslijepodne. Kako javljaju kineski mediji, deseci katova 200 metara visoke zgrade 'gorjeli su velikim itenzitetom', a iznad zgrade bio je crni dim.

Na intervenciji je bilo 36 vatrogasnih vozila i 280 vatrogasaca i požar je ugašen. Objavljeno je i kako nitko nije stradao u požaru.

Snimke državne televzijije CCTV prikazuju kako plamen suklja iz zgrade, a objavljen je i video strašnog požara. Prema prelimnarnoj istrazi na 42. katu je došlo do zapaljenja vanjskog djela zida. Uzrok će biti poznat kasnije.

Ključne riječi

Komentara 1

HO
Homophob
17:21 16.09.2022.

Takvi pozari koji se ekspresno prenose povrsinom konstrukcije su posljedica koristenja jeftine termalne izolacije koja gori bolje nego benzin: ekspandirani polystyren! Koliko sam cuo to je trenutno najpopularnija izolacija u Hrvatskoj!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije