Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Suđenje stoljeća

VIDEO: Uspon i pad meksičkog Pabla Escobara, Joaquina "El Chapa" Guzmana

El Chapo Guzman
Foto: Screenshot
1/4
05.11.2018.
u 15:29

Guzman je optužen da je vodio najveći svjetski narko kartel koji je u četvrt stoljeća u Sjedinjene Države prokrijumčario više od 155 tona kokaina

New Yorku će od ponedjeljka biti mjesto gdje će krenuti suđenju najpoznatijem narkodileru  Meksikancu Joaquinu "El Chapu" Guzmanu, nasljedniku Pabla Escobara. Guzman je optužen da je vodio najveći svjetski narko kartel koji je u četvrt stoljeća u Sjedinjene Države prokrijumčario više od 155 tona kokaina. 

U posao s drogom krenuo je još kao maloljetnik, a kako je stvorio svoje carstvo, kako je u zatvorio živio kao slobodan čovjek, tko mu je projektirao tunel od kuće u Meksiku do američkog teritorija te o tome kako ga je ljubav prema ljepšem spolu koštala suđenja u SAD-u možete provjeriti u našoj priči kako se stavrala legenda o kriminalcu koji je došao najbliže statusu 'božanstva' u narkokrugovima još od vremena Escobara.

>> Pogledajte kako se stvarala legenda o nasljedniku Pabla Escobara, Joaquinu 'El Chapu' Guzmanu

 

 

Komentara 1

DU
Deleted user
16:22 05.11.2018.

Predao se jer bi inace zavrsio kao Escobar

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije