Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 80
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VRO MASLENICA
Povratak na članak

VIDEO: 'Tenkovi bi okrenuli cijevi i ispalili granate... to je bila, kako su oni zvali, opća bježanija'

Na području Tulove Greda je još u prosincu 1991. izvedena akcija proboja na staru Austro - Ugarsku cestu Obrovac - Lovinac, ispod Tulovih Greda, nakon čega je uslijedilo povlačenje.

Komentari 6

Avatar FutureGohanII
FutureGohanII
15:45 26.01.2021.

U ratu pobijedili, u miru izgubili... leglo korupcije i nepotizma... Zna se.

VL
GE
geler203
15:54 26.01.2021.

Sve to stoji dečki i svaka čast ali za što se DANAS borite ili ste duboko zabili glavu u pijesak. Nemate kćeri ili sinove koji odlaze van ili su dobro stranački uhljebljeni. Mene je sram kao branitelja.

VL
AV
avanger
07:50 27.01.2021.

Dok su neki ratovali i ginuli, drugi su zauzimali startne pozicije u utrci zvanoj lopovluk, na kraju je ta utrka ispala maraton bez kraja, dok je Hrvata koji guraju glavu u pijesak biti će i lopovluka.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.