Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 105
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
neuzvraćena ljubav

VIDEO: Svećenik mu htio poljubiti ruku, Putin je s gađenjem povukao

KK Hemofarm
Foto: Marko Lukunić
1/2
06.08.2012.
u 21:27

Ruskog predsjednika ovaj je znak poštovanja neugodno iznenadio. Pogledom je ošinuo svećenika

Vladimira Putina neugodno je iznenadila gesta svećenika Ruske pravoslavne crkve koji je ruskog predsjednika tijekom posjeta samostanu na otoku Valaam htio pozdraviti - poljupcem u ruku. Putin, kojega je ovaj znak poštovanja vidno uznemirio, samo je povukao ruku i pogledom ošinuo svećenika.

Kako se može vidjeti na snimci državne televizije, Putin se prvo rukovao s vjernicima ispred samostana, a potom i s nekoliko svećenika. Samo jedan od njih odvažio se na nešto više od stiska ruke, i ostao kratkih rukava.

Putin inače uživa potporu poglavara Ruske pravoslavne crkve, Patrijarha Kirila, koji mu je podršku izrazio i uoči predsjedničkih izbora ove godine.

Komentara 35

AD
AdriaticSea
17:29 08.08.2012.

Kad je ateist, a možda postane i šijit...

RE
@rea
22:01 06.08.2012.

he,he

BR
BratCroat
13:41 07.08.2012.

Opet VL nekaj vidi gdje se vidjeti nema nikaj.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije