Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 115
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
divljaštvo na cesti

VIDEO Suluda jurnjava u Karlovcu: Izletio s ceste i udario u kontejner, sekundu prije prošla žena

Divljanje u Karlovcu
FACEBOOK
03.07.2023.
u 09:49

Na snimci nadzorne kamere koju je objavio vijećnik vidi se žena koja šeće psa, prelazi preko pješačkog prijelaza i nastavlja dalje hodati nogostupom. Nakon nekoliko sekundi vozač crnog automobila izlijeće s ceste i udara u kontejner

Da smo suočeni s kontinuiranim divljanjem na cestama i neodgovornim vozačima, pokazuje nova uznemirujuća snimka iz Karlovca. Karlovački vijećnik Dimitrije Birač objavio je snimku na Facebooku. "Zamalo nastradala žena sa psom u šetnji. Ista cesta kao zadnji put (Grabrik, Branimirova). Grad Karlovac, pročelniče Greb – treba li netko nastradati da se stave ležeći policajci?" napisao je vijećnik.

Na snimci nadzorne kamere koju je objavio vijećnik, vidi se žena koja šeće psa, prelazi zebru i nastavlja dalje nogostupom. Nakon nekoliko sekundi vozač crnog automobila izlijeće s ceste i udara u kontejner upravo na mjestu gdje je nekoliko sekundi prije prošla žena sa psom. Potom se vozač udaljava s mjesta nesreće. 

VEZANI ČLANCI:

O svemu se oglasila i karlovačka policija. 

"Policijska uprava karlovačka noćas je u 00.24 sati zaprimila dojavu da se u ulici kneza Branimira u Karlovcu dogodila prometna nesreća. Očevidom je utvrđeno da je nepoznati vozač upravljao vozilom te je uslijed neprilagođene brzine po izlasku iz zavoja izgubio nadzor nad vozilom i udario u kontejner za smeće te u prometni znak nakon čega se vozač s vozilom udaljio s mjesta događaja. U prometnoj nesreći nitko nije ozlijeđen, te je nastala materijalna šteta.   Policijski službenici nastavljaju s kriminalističkim istraživanjem s ciljem pronalaska vozača i utvrđivanja svih bitnih činjenica vezanih uz predmetni događaj", priopćili su iz policije.

Video: Prizor zaprepastio vozače: Kamionom vozio u suprotnom traku na autocesti u Zagorju

 

Komentara 4

Avatar Zgubider..
Zgubider..
22:59 03.07.2023.

Koji balkanac! Da bi on izašo iz auta i pogledao jel napravio nekakvu štetu ljudima, nema šanse...

Avatar Mlijekoholičar
Mlijekoholičar
21:07 03.07.2023.

BMW se opet oteo kontroli.

JU
juma
10:26 03.07.2023.

Nije li ovo BMW?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije