Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 17
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Otapanje glečera

VIDEO Stravična snimka s Aljaske: Bujica odnijela luksuznu vilu, nestala u nekoliko sekundi

Foto: Screenshot/Reuters
07.08.2023.
u 11:17

"Bilo je vrlo žalosno vidjeti, ali ništa drugo nismo mogli osim stajati i gledati", rekao je lokalac koji je snimio uznemirujući video

Luksuzna katnica u gradu Juneau na Aljasci urušila se za nekoliko trenutaka nakon što je ulicom prošla bujica. Poplave su nastale nakon otapanja glečera.

Vlasti u tom gradu proglasili su izvanrednu situaciju. Mnogi su stanovnici evakuirani. "Dva doma potpuno su uništena, još je jedan djelomično oštećen", rekle su vlasti, prenosi ABC News. Bujica u gradu prepuna je srušenih stabala i drugih ostataka i smeća. 

Video urušavanja kuće snimio je lokalac Sam Nolan. "Bilo je vrlo žalosno to vidjeti, ali ništa drugo nismo mogli osim stajati i gledati", rekao je.

VIDEO: MUP objavio novu snimku poplava iz zraka kod mjesta Stružec Posavski

 

Ključne riječi

Komentara 4

BI
billynik
12:51 07.08.2023.

Važno je izgleda samo gurati klimatske promjene koje su eto veća opasnost nego nuklearni rat po Amerima.

JM
JMN
15:43 07.08.2023.

Obična montažna kuća kao i većina u SAD-u. I nije ju odnijela bujica na ulici nego nabujala rijeka Mendenhall. Prvo je odnijela obalu ispod kuće, a onda i kuću. Adresa je 4409 Riverside Dr, Juneau. Možete ju vidjeti na Google Maps.

DO
doktorica
15:01 07.08.2023.

izgleda montažna kuća

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije