Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 108
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KOME TO MAŠE?

VIDEO Snimka postala hit na internetu: Vučić neumorno mahao pa zbunio i Orbana

Screenshot
29.03.2022.
u 16:12

Vučić se u sklopu svečanosti otvaranja s mađarskim kolegom Viktorom Obranom provozao brzim vlakom imena 'Soko', no tijekom vožnje neobično se ponašao

Hit na internetu postala je snimka srbijanskog predsjednika Aleksandra Vučića, a koja je nedavno nastala kada je sudjelovao na otvaranju pruge između Beograda i Novog Sada. 

Vučić se u sklopu svečanosti otvaranja s mađarskim kolegom Viktorom Obranom provozao brzim vlakom imena 'Soko', no tijekom vožnje neobično se ponašao da je svojim postupcima iznenadio i samog Orbana. 

Naime, srbijanski predsjednik tijekom vožnje u nekoliko je navrata mahao, a to je u jednom trenutku učinio i Orban, no kada je Vučić nastavio mahati, mađarski predsjednik se počeo okretati da vidi kome maše njegov kolega. 

 

Iako je prema Vučićevom mahanju izgledalo kao da vlak prolazi kraj gomile ljudi, vani nije bilo nikoga ili tek poneki prolaznik. 


 
Ključne riječi

Komentara 7

Avatar Mistborn
Mistborn
17:00 29.03.2022.

U njegovoj glavi mnogo je okupljenih, samo su svi posvađani 😁

Avatar Mudlin
Mudlin
17:24 29.03.2022.

Poštovani Hrvati. Do kad budemo mirno trpjeli ovo svakodnevno srbovanje? Svaki drugi članak o zapadnim turčinima, uz plaću u Hrvatskim kunama. Možda i dodatak u dinarima, ko zna. O civilizaciji samo kad se zabune ili kad nekog našeg treba popljuvati.

DQ
Dq
17:02 29.03.2022.

Ako ga Orban podržava , oda je to dobar znak da lik radi protiv interesa svoje države a u korist raznih Obrana. I nama odgovara takav vožd drži komšiluk u iluziji na su velesila , a zapravo su to kaj jesu , jad i bijeda , ko i svi balkanjerosi kojima je korupcija i muljaža životni stil.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije