Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
da se smrzneš

VIDEO Sigurnosne kamere u školi `ulovile` duha? I nije prvi put...

Duh u školi
screenshot/youtube
26.12.2018.
u 11:14

Mnogima je prva pomisao kako se radi o montiranoj snimci, no ravnatelj škole bio je odlučan u tome da su snimke - autentične.

Deerpark CBS škola u irskom Corku najstarija je škola na tom području i čini se kako se u njoj događaju neke neobične stvari.

Sigurnosne kamere navodno su "ulovile" duha, i to oko tri sata ujutro u listopadu 2017. godine, kada nikoga nije bilo u školi.

Mnogima je prva pomisao kako se radi o montiranoj snimci, no ravnatelj škole bio je odlučan u tome da su snimke - autentične. 

"Kako bi ovo  mogla biti spačka, kako to namjestiti? Snimka je nastala u vrijeme kada su senzori pokreta bili isključeni, rekao je ravnatelj škole Aaron Wolfe za UNILAD. 

Tvrdi i kako ovo nije prvi put da se u školi staroj 200 godina događaju neke paranormalne stvari, tu su se vješali kriminalci. Mnoge od njih je osjetio domar koji je u toj školi radio punih 30 godina.

Prisjetio se primjera kada je škola bila domaćin izložbe egzotičnih ptica, koje su dovezli dan ranije. Kako bi se osiguralo da nitko ne pokuša ukrasti ptice, netko je morao ostati cijele noći u školi i paziti na njih. Ta osoba je pobjegla usred noći i nije se htjela vratiti tvrdeći kako se čuo "posljednji poziv" odsviran na trubi. A možda je bila riječ samo o vjetru. 

Komentara 2

FE
federicofernandez
11:48 26.12.2018.

mozda je duh bio nezadovoljan ocjenama

Avatar nula
nula
18:30 26.12.2018.

VL u punom sjaju ... )-:

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije