Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zbog jednog cilja
Povratak na članak

VIDEO Prolaznici šokirani: Žena je muškarca istukla svojim golim grudima

'Dosta mi je da me tretiraju kao seksualni objekt. Želiš grudi?', viknula je i počela skidati gornji dio.

Komentari 5

Avatar kaznitelj
kaznitelj
18:09 02.11.2017.

Samo performans ?! E sad ih oboje treba izudarati kurcem po čelu :-/

VL
Avatar poljicanin
poljicanin
07:02 03.11.2017.

VL je stvarno za ku..c!

VL
Avatar nekakav
nekakav
07:35 03.11.2017.

kolko ja vidim, cijeli domovinski rat je bio perfomans. prvo nas je šokirao, da bi nakon toga lakše prihvatili neke nove nametnute vrijednosti. amerika je 2001-e imala isto svoj veliki perfomans, nakon čega su razarali zemlju po zemlju, jer su stvorili atmosferu u kojoj se nije nitko usudio pitati zašto i zbog čega. ja nisam šokiran ovim lošim videom. jer je očito. u stvarnim uvjetima, žena bi popila šamarčinu zbog napada i tu bi priča stala. prije 7-8 godina u zagrebu, na autobusnom kolodvoru, tip je napao mlađu ženu, išamarao je, uzeo joj torbicu i otišao. što ste vi, koji ste bili tamo i gledali, napravili? stajali. zašto joj niste pomogli?

VL
Avatar buffalobill
buffalobill
05:57 03.11.2017.

Jbg u danasnje vrijeme nama muskarcima ostaje samo drka... Ako hoces izbjeci ovakve i slicne probleme, to je najsigurnije.

VL
ZA
zagabria1
19:12 02.11.2017.

ova se dobro napalila

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.