Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 62
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NESREĆA TIJEKOM VJEŽBE

VIDEO Procurila nova snimka pada američkog 'nevidljivog' aviona: Udario je u palubu i otklizao u more

F-35C
Foto: ABACA/ABACA
1/2
07.02.2022.
u 11:35

Riječ je o nesreći koja se dogodila 24. siječnja na Južnom kineskom moru

Objavljena je nova snimka pada američkog borbenog zrakoplova koji se 24. siječnja srušio u Južno kinesko more tijekom vježbe. 

Riječ je o borbenom avionu F-35C, jednom od najmodernijih ''nevidljivih'' aviona na svijetu. 

Avion je prisilno sletio na nosač zrakoplova USS Carl Vinston nakon čega je otklizao s nosača i pao u more. 

Jučer se na Redditu pojavila snimka s PLAT kamere jednog od aviona s nosača koja je prikazala nesreću s druge točke gledišta, a na snimci se vidi i trenutak u kojem je F-35C udario u palubu broda. 

 

Komentara 27

RI
rimac444
14:44 07.02.2022.

Koliko je sličnih nesreća i znatno gorih u ruskoj i kineskoj armiji i nikada se ne pojavljuju snimke, kao nekada u srboslaviji kada je poginuo vojnik ruditelji su dobili zatvoreni lijes i objašnjenje poginuo na zadatku i nitko nije smioo dalje postavljati nikakva pitanja. A toga je bilo puno.

ŠĆ
šćtrlj
14:38 07.02.2022.

smeće

DU
Deleted user
19:16 07.02.2022.

Po ovoj snimci izgleda greska pilota. F35 je skup, kompliciran i vjerojatno ne bas uspjesan model, medjutim amerima je izgleda veci problem sto im zbog "woke" politicki korektne ideologije kvaliteta regruta strmoglavo opada. Po tom kriteriju ne bi me cudilo da je pilot bio neka crna lezbika sa drvenom nogom...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije