Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 138
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAKON POVLAČENJA IZ AVDIIVKE
Povratak na članak

VIDEO Novi uspjeh Ukrajinaca: Tijekom noći uništili 12 ruskih dronova, raketu i lovca bombardera

Glavni stožer ukrajinskih oružanih snaga izvijestio je kako je Rusija izgubila 402.430 vojnika u Ukrajini od početka svoje invazije

Komentari 61

VI
Vérité Indolore56
10:19 18.02.2024.

Ukrajinci (a i mi) će postići najveći uspjeh kada tamo zavlada mir, ali na tome treba raditi jer nije nemoguće.

VL
V0
Vlaskoulicanec4.0
10:23 18.02.2024.

Baš uspjeh: izgube grad ali sruše 12 dronova...

VL
Avatar Zgubider..
Zgubider..
10:40 18.02.2024.

"...Uz to su izgubili i 6.487 tenkova, 12.198 borbenih oklopnih vozila, 12.736 vozila i spremnika za gorivo, 9.709 topničkih sustava, 984 višecijevna raketna sustava, 674 sustava protuzračne obrane, 335 zrakoplova, 325 helikoptera, 7.449 dronova i 25 čamaca, stoji u izvješću..."___Gadni su ti Ukrajinci. Evo uništili su sve što je Rusija prije rata imala, pa čak i više od toga. Samo se ja sad pitam, čime li sad Rusi ratuju i zašto je onda Ukrajina na cijeloj crti bojišnice u defenzivi?!

VL
TR
trpimir2022
11:04 18.02.2024.

Za anglosaksonce sve su to mrtvi Rusi. Broj mrtvih Ukrainaca se odvojeno obajvljuje kako bi se oni i dalje borili.

VL
PO
poluprovokator
11:15 18.02.2024.

Koliko milijardi $ je Amerika potrošila na hladni rat i strateški nadmetanje sa Rusijom. Koliko geostrateški im Rusija nanosi gubitka od Sirije, Irana, palestine i Afganistana do Afrike. I sada od populizma ne vide "isplativost" u dugoročnom rješenju situacije... Stratezi na godišnjem a tajnice donose odluke?

VL
SE
Serengeti
11:32 18.02.2024.

Na društvenim mrežama se pojavljuju snimke iz Adiivke. Tijela mrtvih ukrajinskih vojnika leže posvuda po gradu kao i na poljima koji vode iz grada koji su poginuli pri povlačenju. U medijima ne vidimo da političari pričaju o miru već o daljnjem širenju skuoba Rusija sa NATO-om. Ono što je najgore o ratu u Ukrajini izgleda da ne odlučuju građani Ukrajine već zapadni političari.

VL
DU
Deleted user
14:57 18.02.2024.

Duh Bahmuta je bio nešto neaktivan zadnjih dana možda će ga preuzeti duh Avdejevke? Jel se nešto zna? Dragi pobornici zelendkog sigurno znaju više?

VL
Avatar Behemot
Behemot
14:13 18.02.2024.

Avdiivku je branilo 4-7.000 vojnika. Da avioni nisu bombardirali bunkere Rusi bi izgubili 15.000 vojnika tako da je žrtvovanje tih 5 aviona logičan potez. Slijedi ruski pokušaj potpunog zauzimanja oblasti DNR i LNR.

VL
DU
Deleted user
21:44 18.02.2024.

U večernjim satima javljaju i da je n.p. Lastočkino je došlo pod kontrolu ruskih trupa, kao i početak borbi izravno za Rabotino i ulazak ruskih vojnika tamo. Sad krenuli Rusi i gaze.

VL
Avatar stomugromova2
stomugromova2
13:00 18.02.2024.

Neznam ni sam koliko puta sam vec napisao,ali ponavljacu dok neki ne shvate. Ovo sto se dogadja nije rat RF i Ukrajine,ovo je prolog ruske agresije na Europu.Ako stavimo na stranu USA koja je preveliki zalogaj za monstruma u Kremlju jasno je da je Europa krajni cilj.Ukrajina je samo postaja.ona ce biti u prvoj fazi prepolovljena,ostatak ce dobiti neki ko fol neutralni status do slijedeceg koraka Krvave Armije. Baltik je slijedeca postaja a onda frontalni udar na zapad. Sa uravnotezenim predsjednikom ili sta vec je moze se doci do win-win rjesenja problema. Sa Putinom se to nemoze,za tog paranoidnog sizofrenicara postoji samo win situacija.Priroda periodicki optereti covjecanstvo neuspjesnim eksperimentom,Bog nas kazni likom sa kojim je suzivot nemoguc.kad taj lik nestane,to znamo iz proslosti,ostane pustos,bijeda i unisten svijet koji opet gradimo i krpamo.Usput,nisam impresioniran brdom psovki na moju adresu,ludjak,fantast i slicno,melje gluposti i slicno.Znam da sam u pravu.Nekima nebi naskodilo bar razmisliti i sabrati cinjenice umjesto tog proruskog verglanja propagandnih pjesama. Poruka je bistra,stari Rimljani su rekli Hanibal ante portas,danasnja civilizacija se boji shvatiti – Rusia ante portas, cesce se zapitam:orbis, quo tenditis?

VL
Avatar NenadNikolicZagreb
NenadNikolicZagreb
11:24 18.02.2024.

Što se desilo kod Avdiivke? Ukrajinske postrojbe su se povukle van grada prema istoku u područje Sjeverne-Lastochkyne. Zaštitnicu je pružala 3. samostalna jurišna brigada sastavljena od iskusnih ukrajinskih boraca. Dio postrojbi koji se nalazio u području Spartak-Jakovlivka se raspršio u male grupe od kojih su neke i zarobljene od ruskih snaga. Rusi su u višemjesečnim napadima na utvrđene položaje imali velikih gubitaka, Ukrajinci puno manje, procjene su 3-4 puta manje jer su se branili iz unaprijed dobropripremljenih položaja. Ukrajinci su privukli dalekometne samohodne protuavionske sustave blizu linije fronte pa su prilikom povlačenja uništili 2 ruska Su-34 i 1 Su-35S. Ponovno su napali i područje u smjeru ruskog grada Izhevska i uništili još jedan ruski avion. Ukrajinci su se izvukli iz opkoljavanja. Za sada nema ruskog iskorištavanja uspjeha i progona ukrajinskih snaga u povlačenju.

VL
RE
rennes
11:21 18.02.2024.

Serengeti, jest, bili su "ugroženi" i Sudetski Nijemci kao njihovi sunarodnjaci u Poljskoj. Jednako je tako bilo i s "golorukom nejaći" Srbima u Hrvatskoj, BiH, Kosovu, u zadnje vrijeme i Crnoj Gori... A kad bi malo šire pogledali našli bili bi još takvih "ugroženih" gdje god je neki zločinački monstrum bacao oko preko tuđeg plota! Da su bar smislili štogod originalno, ali nula bodova! Sudionici udruženog zločinačkog pothvata iz Kremlja na čelu s genocidnim ratnim zločincem nisu bili u stanju smisliti bilo što bolje od A. H. i njegovog šefa propagande Goe****sa! Al tako i jest sa svim lošim učenicima koji ništa ne uče na tuđim greškama, a osim što je frustrirani narcisoidni sociopat Putin je i tipični ponavljač razreda i epigon!

VL
SA
saudinus
12:01 18.02.2024.

gore je dokaz kako srpski ljubitelji naraavno da se prikazuju kao branitelji šire naciRuss propagandu i uživaju u tome

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.