Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U OSIJEKU

VIDEO Priveden policajac osumnjičen za ubojstvo djevojke

Privođenje osumnjičenog policajca
Foto: Suzana Lepan Štefančić
1/2
22.09.2023.
u 18:02

S mjesta događaja pred zgradom Županijskog suda u Osijeku javlja se Suzana Lepan Štefančić

Danas malo prije 18 sati policija je privela policajca osumnjičenog za ubojstvo 21-godišnje djevojke u stanu u Osijeku. Iako je ranije objavljeno kako je zaključak policijske istrage da je došlo do tragične nesreće pri kojoj je pištolj slučajno opalio, Županijsko državno odvjetništvo u Osijeku danas je objavilo da 27-godišnjaka tereti za ubojstvo.

S mjesta događaja pred zgradom Županijskog suda u Osijeku javila se Suzana Lepan Štefančić:

Policija je u četvrtak poslijepodne izvijestila o pronalasku tijela 21-godišnje žene u stanu u Osijeku dan ranije, kao i da je na mjestu događaja zatečen 27-godišnji policajac. Nakon kriminalističke istrage, utvrdili su da je djevojka ubijena hicem iz službenog pištolja, te da se radilo o nesretnom događaju, ne namjernom ubojstvu.

Podsjetimo, načelnik sektora kriminalističke policije Krunoslav Patača danas je otkrio da je osumnjičenik nakon 11-omjesečnog tečaja na policijskoj akademiji završio osnovnu obuku za policijskog službenika te je u listopadu prošle godine raspoređen na radno mjesto vježbenika u Postaji prometne policije Osijek, kao policijski službenik za sigurnost cestovnog prometa. Osobno oružje je zadužio 9. kolovoza, a za njega je prošao obuku za sigurno rukovanje.

VIDEO Načelnik Sektora kriminalističke policije Krunoslav Patača o tragediji u Osijeku

Ključne riječi

Komentara 5

KO
konfederacija
18:10 22.09.2023.

i sad ti viruj policiji za neke i zračna puška je ubojita

BT
Branko_Trol
19:47 22.09.2023.

Cekaj samo malo. Lik se igra s oruzjem u 22 sata? Smjena im od 7 do 19, da se to dogodilo u 19:30 pa bi jos i rekao skido opasac, pistolj nekako opalio. Druga stvar hs 2000 ima 2 rucne kocnice ( jedna na rukohvatu druga na mehanizmu za okidanje ) pucao sam i ja iz hsa pa me zanima samo kako je moguce da taj pistolj tako slucajno opali. Njega netko stiti.

KU
Kujttim
18:54 22.09.2023.

Ne sjećam se kada sam čitao ovakve nelogičnosti i proturječnosti kao u ovom slučaju. Očito je da policija iz Osijeka traljavo vodi slučaj, neuvjerljivo komunicira s medijima, i da su htjeli zataškati slučaj. Po meni, ovdje će puno stvari isplivatiti o samom odnosu ubijene djevojke i policajca, treba vještačiti mobitele, ispitati prijateljice ubijene djevojke.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije