Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
neviđen gaf

VIDEO Pravoslavnom svećeniku zvonilo 'Smack My Bitch Up'

Miss Universe Dalmacije
Foto: Nino Strmotić
1/2
06.11.2012.
u 12:00

Svećeniku je zazvonio mobitel s kontroverznom pjesmom britanske grupe The Prodigy, on ga je mirno izvadio iz džepa, utišao i nastavio s misom

Neviđen gaf dogodio se na pravoslavnoj misi u jednoj grčkoj crkvi. Naime, pravoslavnom svećeniku usred propovijedi zazvonio je mobitel. Cijela situacija prošla bi vjerojatno nezapamćeno da mu melodija mobitela nije bila kontroverzna pjesma "Smack My Bitch Up" britanske grupe The Prodigy.

Svećeniku je tijekom propovijedi počeo zvoniti mobitel, on ga je mirno izvukao, isključio melodiju i nastavio kao da se ništa nije dogodilo.

Inače, ova pjesma naišla je na brojne kritike, a pogotovo jer su originalnom spotu konzumiraju prekomjerne količine alkohola, kokaina, obiluje golotinjom i seksi scenama.

>> Pravoslavni pop šipkom ubio štićenika komune

Komentara 6

LP
Lebron Petrovic
14:01 06.11.2012.

Zakon ! Faca !

OB
-obrisani-
18:56 06.11.2012.

Ocigledno se razume vise u muziku nego onaj don otkacenko !

SI
sinaj
18:16 06.11.2012.

Ovo se zove žuto novinarstvo. Koga briga?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije