Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 99
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Pa i oni su ljudi'

VIDEO Postupanje policije prema strancima na kolodvoru u Zaprešiću zgrozilo putnike vlaka

Policijska provjera na kolodvoru u Zaprešiću
31.08.2023.
u 09:46

Policija je, navodno, uz ružne riječi, uvrede i naguravanje izvela ih iz vlaka pa zatim natjerala da kleče na kolodvoru dok im je pregledavala papire

U srijedu navečer na kolodvoru u Zaprešiću došlo je do ružnih scena koje su zgrozile putnike vlaka iz Zagreba. Naime, prema riječima čitatelja koji nam je poslao video, policija je skupinu Nepalaca, koji su se vozili u vlaku, najprije napala u vlaku te ih grubo vrijeđajući, psujući ih, izgurala iz vlaka. Nakon toga ih je (a taj se dio vidi na snimci) natjerala da kleče na kolodvoru dok su im pregledavali papire. 

Ljudi koji su čekali da vlak krene dalje bili su zgroženi postupcima policije. Posebno trenutkom u kojem se vidi kako jedan policajac udara nogom u stražnjicu muškarca koji kleči na zemlji s rukama  na glavi. "Pa i oni su ljudi", jedan je od komentara. Prema riječima čitatelja, policija je stranim državljanima samo provjeravala papire te ih nakon toga pustila da se vrate u vlak.

VIDEO Postupanje policije u vlaku u Zaprešiću

Policiji smo poslali upit o događaju, a sve ćemo objaviti nakon što dobijemo odgovor. 

VEZANI ČLANCI

 

Komentara 20

DU
Deleted user
10:22 31.08.2023.

Ključna riječ "NAVODNO". A zašto novinri VL ne prenosite vijesti iz Crne Gore? Gdje nakon što izgleda velikosrpske stranke ipak neće u tamošnju vlast događalo se sinoć klasično velikisrpsko rusko događanje naroda po ulicama tamošnjih gradova! O tome ni slova !Zašto?

Avatar Infowars
Infowars
10:29 31.08.2023.

Podrška policiji.

Avatar tabadjija
tabadjija
10:55 31.08.2023.

Nazalost, ali zbog ovakvih postupanja ce nasa dijeca moc mirno ic u skoli i igrat se po parkovima. Mozda je to sebicno, ali ja zelim prvo sebi i svojoj obitelji miran zivot, ako se u to mogu uklopiti migranti nemamm nista protiv, ali iz prakse u susjednim zemljama svo vidjeli da to nije tako

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije