Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u punoj brzini

VIDEO Nova opasna bahatost na moru: Gumenjak udario u ribarsku brodicu pa pobjegao

Lučka kapetanija brod/ilustracija
Hrvoje Jelavic/PIXSELL/Ilustracija
23.07.2023.
u 13:06

"U suradnji s nadležnom Lučkom kapetanijom poduzimamo mjere i radnje u cilju utvrđivanja okolnosti i sudionika ovih događaja", navode iz zadarske policije

Lučka kapetanija Sali isplovila je prema rtu Tatinje nakon što je sinoć, oko 22.30 sati, zaprimila poziv u pomoć brodice koja je ribarila, neslužbeno doznaje portal Morski.hr. Dva člana posade navode kako je na brodicu u punoj brzini naletio gumenjak, silovito ih udario pa pobjegao. 

Jedan član posade lakše je ozlijeđen, a drugi ima manje ozljede. Brodicu su uspjeli nasukati da ne potone. Morski.hr donosi snimke nastale nakon događaja, kao i prouzročenu štetu. 

Policijska uprava zadarska potvrdila je događaj. "U suradnji s nadležnom Lučkom kapetanijom poduzimamo mjere i radnje u cilju utvrđivanja okolnosti i sudionika ovih događaja", navode iz zadarske policije. Službene informacije Ministarstva mora još uvijek se čekaju. 

VEZANI ČLANCI:

VIDEO U pomorskoj nesreći kod Murtera poginula jedna osoba

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije