Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŠTRAJK U ŠKOLAMA

VIDEO Pitali smo građane što misle o prosvjedu učitelja

25.11.2019.
u 16:23

Na glavnom zagrebačkom trgu vijorile su se danas na transparentima razne poruke upućene vladajućima, a mi smo odlučili provjeriti koje poruke građani imaju za učitelje

Štrajk u hrvatskim školama nije ujedinio samo sindikate u obrazovanju, nego je zadobio i daleko širu podršku - od Sindikata policijskih službenika, Hrvatskog liječničkog sindikata, Sindikata zagrebačkog holdinga pa sve do Sindikata obrazovanja Srbije, poznatih grupa Dubioza Kolektiv i Elemental, ali i mnogih drugih. Osnaženi tom velikom podrškom, ali i ispunjeni inatom, kako sami kažu, ne odustaju od zahtjeva i s trga danas šalju poruku da "nema predaje".

Osim te na glavnom zagrebačkom trgu vijorile su se danas i razne druge poruke upućene vladajućima, a što misle o svemu tome, upitali smo i obične građane.

VIDEO Građani o štrajku i prosvjedu prosvjetara

Komentara 21

Avatar Semper5
Semper5
17:02 25.11.2019.

Koja manipulacija od članka i reportaže. Ovako ja mogu napraviti i prikazati da građani misle da je zemlja ravna ploča. Pronaći će se dvoje troje koji tako misle, pa onda stavim u reportažu samo njihove izjave.

NZ
NAĐI-zaZAGREBbezkumova
17:07 25.11.2019.

Smanjiti plaće kao SDP i ne bi bilo prosvjeda.

KA
kasuv
16:54 25.11.2019.

ako kojim slučajem na izborima na vlast dođe sdp morati će financijski pokriti sve ove zahtjeve koje sada podržava,samo se pitam iz kojeg izvora,mi smo narod koji bi sve požderao ne razmišljajući kako ćemo sutra,to su i svi mogući krediti koje će opet našim vrlim građanima netko morati platiti platiti lp

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije