Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 58
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
išao ga podragati

VIDEO Pas moldavske predsjednice ugrizao za ruku austrijskog predsjednika

Moldova's President Sandu and her dog greet Austria's President Van der Bellen and Slovenia's President Pirc Musar in Chisinau
Foto: MAIA SANDU VIA FACEBOOK/REUTERS
1/3
16.11.2023.
u 23:59

U Kišinjevu se razgovaralo o nastojanjima Moldavije, koja se nalazi između Ukrajine i Rumunjske, da se pridruži Europskoj uniji.

Pas moldovske predsjednice Maie Sandu ugrizao je za ruku austrijskog predsjednika koji ga je krenuo podragati. Sandu je psa Codruta udomila s ulice, a pas je u nesreći izgubio nogu. Sandu se ispričala austrijskom predsjedniku Alexandru van der Bellenu nakon što ga je pas ugrizao za prst.

Objasnila mu je kako se Codrut vjerojatno uplašio zbog velikog broja ljudi koji su bili oko njega, a sve je zabilježila i kamera. Dužnosnici su u tom trenutku šetali dvorištem predsjedničke rezidencije. Van der Bellen se na idućem sastanku pojavio sa zavijenom rukom.

U Kišinjevu se razgovaralo o nastojanjima Moldavije, koja se nalazi između Ukrajine i Rumunjske, da se pridruži Europskoj uniji. Sandu, koja je udomila psa nakon što ga je udario automobil, objavila je na društvenim mrežama slike sa svojim ljubimcem te austrijskim predsjednikom i slovenskom predsjednicom Natašom Pirc Musar.

VEZANI ČLANCI

Ključne riječi

Komentara 3

V0
Vlaskoulicanec4.0
07:29 17.11.2023.

Pas instinktivno osjeti gada...

GO
Gof33
06:36 17.11.2023.

Uglavnom psi imaju bolje razvijene osjetila od ljudi, očigledno da je i ovaj imao razlog.

SS
sokac sa drave
09:39 17.11.2023.

Evo dobio je antitetanus injekciju jer nije bio oprezan trebao je napraviti korak unazad i psa cipelom kokniti u glanu.I naravno onda se ispricati da je to ucinio u samoobrani.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije