Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 81
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ostao visjeti

VIDEO Ovan skočio s vrha zgrade kako bi izbjegao klanje

Rokaj - Hladno pivo
Foto: Matija Habljak
1/2
30.10.2012.
u 14:43

Nesretna životinja skokom nije uspjela pobjeći jer se rogovima zakačila na električne kablove te ostala visjeti u zraku

U pokušaju bijega od ritualnog klanja jedan ovan bacio se s vrha zgrade u Saudijskoj Arabiji. No nesretna životinja nije uspjela uteći jer je umjesto pada na tlo rogovima zakačila električne kablove te ostala visjeti u zraku, javlja Emirates 24/7.

Sve je to promatrao začuđeni vlasnik koji se ubrzo pribrao i skinuo visećeg ovna, no nije poznato je li mu se smilovao i poštedio ga namijenjene sudbine.

Događaj su promatrali mnogi muslimani koji se, svjedoče, ne sjećaju kad su posljednji put u vrijeme ritualnih žrtvovanja vidjeli ovako ''smiješan incident''.

>>VIDEO Dok SAD strepi od Sandy, on trči u gaćama prerušen u konja

Ključne riječi

Komentara 11

FE
Felicijen
15:30 30.10.2012.

Rulja se dobro zabavljala ovom "smiješnom incidentu" ?!

OB
-obrisani-
15:36 30.10.2012.

ovo nije saudijska arabija ovo je maghreb, to znaci Maroko ili alzir...vjerovatnoca je 99 % da je to maroko prepoznatljiv je jezik,i oblik kuca........no ! netko je zeleo da to prepise S.arabiji ,zbog cega !?

OB
-obrisani-
15:45 30.10.2012.

jezik je berberski a taj jezik se ne govori u saudijskoj arabiji

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije