Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 82
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BILA JE U ŠOKU

VIDEO Opasnost ispod suhog pijeska: Obalna straža spašavala ženu koja je do koljena zapela u blatu

16.08.2021.
u 13:27

Spasiocima je, na sreću, trebala samo kratka šetnja s opremom i malo kopanja da brzo izvuku ženu iz ove nesretne situacije

Na društvenim mrežama osvanule su snimke spašavanja nesretne žene koja je šetajući plažom u britanskom Somersetu zapela u blatu. Ne osvrćući se oko sebe, žena je do koljena zapela u mješavini pijeska, vode i blata

– Žena je bila u šoku kada smo stigli, vakuum je bio očito prejak. Čvrsto ju je uhvatila ljepljiva mješavina – kazao je glasnogovornik spasilačkog tima obalne straže Burnhama. 

Kako je objasnila nesretna žena, mislima je odlutala dok je šetala plažom i najednom je zapela u blatu. Jednom je nogom u potpunosti ugazila u blato, dok joj je druga noga bila presavijena. 

Spasiocima je, na sreću, trebala samo kratka šetnja s opremom i malo kopanja da brzo izvuku ženu iz ove nesretne situacije. 

– Ovo je podsjetnik da za vrijeme toplinskog vala blato vreba ispod suhog pijeska nanesenog vjetrom. Možda na prvi pogled izgleda sigurno, ali je ispod toga zapravo meko blato spremno da vam zarobi stopala – kazali su iz spasilačke službe. 

Iz obalne straže nakon ovog incidenta izdali su i upute kako se ponašati u ovakvim situacijama

– Probajte što ravnomjernije rasporediti težinu tijela i nazovite pomoć. Nikako nemojte dopustiti drugima da vam pomognu jer bi i oni mogli stradati – kazali su.

Komentara 1

LI
LijeviDesničar
15:17 16.08.2021.

Plaže u engleskoj ???? Buahahaha

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije