Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LAŽNA DOJAVA

VIDEO Policija objavila snimku uhićenja: Na TikToku rekli da znaju gdje je Danka pa tražili novac

uhićene tri osobe u BiH
Foto: MUP Republike Srbije
1/17
29.03.2024.
u 09:27

Akcija u kojoj je koordinirano sudjelovalo više službi pokazala je, ističe MUP Republike Srbije, visok stupanj profesionalnosti i brzog reagiranja

Federalna uprava policije BiH uhitila je jučer, 28. ožujka, tri osobe koje se sumnjiče da su putem društvene mreže TikTok objavile da su povezane s nestankom dvogodišnje djevojčice Danke Ilić. Službenici su, kako je izvijestio MUP Republike Srbije, identificirali IP adresu korisnika s područja BiH koji je uživo na TikToku kazao da se Danka nalazi u njegovu podrumu

Na temelju te informacije, Federalna uprava policije BiH uhitila je osobe B. T., Z. T. i M. T. Također, provedenim pretresom utvrđeno je da su dojave s društvene mreže bile lažne. Akcija u kojoj je koordinirano sudjelovalo više službi pokazala je, ističe MUP Republike Srbije, visok stupanj profesionalnosti i brzog reagiranja.

N1 Sarajevo objavilo je da su osobe za otkrivanje informacija o Danki tražile 50.000 maraka (oko 25.000 eura), a da su po uhićenju tvrdile da su se "samo šalile". Svi uhićeni su članovi jedne obitelji, dodao je bosanski medij. MUP Republike Srbije objavio je i snimku uhićenja spomenutih osoba. 

Potraga za dvogodišnjom djevojčicom iz okolice Bora, na jugoistoku Srbije, čiji je nestanak prijavljen u utorak, ušla je u četvrti dan. Djevojčica Danka (2) nestala je u utorak oko 13 sati u prigradskom naselju Banjsko Polje. Za njom je bila pokrenuta velika potraga te je prvi put u Srbiji aktiviran sustav "Nađi me". Jučer je stigao i bager pred kuću kako bi raščistio imanje prepuno granja, a lopatama su zemlju iskopavali i policijski službenici.

Dvije specijalističke ekipe za spašavanje iz ruševina iz Beograda i Novog Sada, iz Sektora za izvanredne situacije MUP-a, stigle su na mjesto nestanka djevojčice i rano jutros započele detaljnu pretragu terena oko kuće, izvijestio je MUP Republike Srbije. Ekipe se, kako se dodaje, sastoje od 18 vatrogasaca – spasilaca s pet terenskih vozila i spasilačkim psom.

GALERIJA Četvrti dan nestanka Danke (2): Na mjesto nestanka stigle i specijalističke ekipe za spašavanje

uhićene tri osobe u BiH
1/14

"Pripadnici Ministarstva unutarnjih poslova kontinuirano poduzimaju sve mjere i radnje na pronalasku djevojčice i utvrđivanju svih činjenica i okolnosti njezina nestanka", ističe MUP. 

Od nestanka dvogodišnje djevojčice u utorak popodne, u naselju Banjsko Polje kod Bora, na jugoistoku Srbije, u potragu je bilo uključeno više od 500 pripadnika MUP-a, uključujući i Žandarmeriju s psima tragačima. Angažirani su helikopteri, dronovi s termovizijskim kamerama, Gorska služba spašavanja, lovci, vatrogasci i volonteri.

Tijek događaja možete pratiti OVDJE. 

 

Komentara 8

JA
jamesd
09:47 29.03.2024.

Kakav degenerik moraš biti da to napraviš ?

BH
Bhorna
09:53 29.03.2024.

Suljadin, Mehmrd, Fljusudin,, Šaljezdin, Mradif...

Avatar SAS
SAS
10:05 29.03.2024.

Samo se sjetite da ovakvi Einsteini imaju pravo glasa na izborima

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije