Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 71
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SNIMALI KAOTIČNU SITUACIJU
Povratak na članak

VIDEO Novinari napadnuti na Cetinju, prosvjednici ih gađali kamenjem

Ekipa N1 televizije izvještavala je s ulica kada ih je napala skupina mladića

Komentari 6

Avatar gradjanskirat
gradjanskirat
07:14 06.09.2021.

Mitropolit Joanikije ustolicen po svetoj tradiciji, neka pati kome smeta! Milovi placenici otisli podvijenog repa dok domoljubi ovde jos kmece...

VL
Avatar uputnik
uputnik
15:14 05.09.2021.

Neka ne diraju Derifaj i Jovanovića.

VL
DV
Džontra Volta
16:57 05.09.2021.

Srbi su počeli ratove u Sloveniji, Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini, Kosovu, a sada evo i u Crnoj Gori. Nije im bilo dosta kada ih je cijeli svijet bombardirao...Izgleda da njima treba svakih 10 godina bombardiranje. Dok je šešeljev potrčko na vlasti ne možemo očekivati ništa dobro. Treba se samo sjetiti njegovo huškanje u Glini 1995 prije Oluje.

VL
HO
homophob
16:28 05.09.2021.

Za Srbe 1918 francuske trupe okupirale Crnugoru a srpska vojska tapkala prestrasena iza Francuza. 2021 helikopterskim desantom cetnickog vojvode Vucica izvrsen desant na Cetinje. Po okupaciji 1918 terorom ekskluzivnim iskljucivo srpskom divljastvu deset godina ubijali i zive spaljivali u stoljetnimm domovima starce, zene i djecu casnih i ponosnih Crnogoraca, boraca za slobodu. Sada spremaju jednaku taktiku kada Crnogorcima prekipi teror pa krenu u borbu za nezavisnost. Ovaj desant je samo vjezba za desante veleizdajica i okupatora.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.