Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 56
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
željeznička stanica

VIDEO Nevjerojatna snimka iz Beograda: Mladić u zadnji čas spasio život majci i djetetu

Blic
09.06.2023.
u 00:12

Vozač vlaka upozorio ju je na opasnost, a žena je nakon toga počela trčati

Prava drama odigrala se prije nekoliko dana na stanici Karađorđev park u Beogradu kada je naišao vlak u trenutku u kojem je majka, vodeći za ruku malog sina, prelazila preko pruge.

Vozač vlaka upozorio ju je na opasnost, a žena je nakon toga počela trčati, prenosi Blic. Dijete je vukla što je brže mogla, ali vlak ju je stizao.

Kada se približila peronu i pokušala podići sina, s obližnje klupe je skočio mlađi muškarac i povukao ih na peron.

Sve troje su pali na beton, vjerojatno nesvjesni nesreće koju su izbjegli, s obzirom da je samo nekoliko trenutaka kasnije pored njih prošao vlak. Pogledajte video!

Komentara 2

BB
Black_Baron
02:27 09.06.2023.

Pa ok nije baš toliko dramatično kao što ste naveli. Mogla se pomaknuti pola koraka u lijevo i nikom ništa, a za tipa svaka čast adrenalin i refleksi na mjestu!

Avatar Cornelius
Cornelius
20:41 09.06.2023.

Jel ima kaj iz Budimpešte, Ljubljane....ili samo iz vašeg sadržaja septičke? Ma baš vam hvala.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije