Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 62
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
poznato nautičko naselje

VIDEO Neviđen luksuz: Na Jadranu se gradi kompleks u kojem kvadrat stana košta 25.000 eura

Foto: Screenshot Youtube
1/3
26.03.2024.
u 19:05

U Zagrljaju Mediterana, na Jadranu, Porto Montenegro otkriva svoje najnovije remek djelo: Synchro Yards, utočište sofisticiranosti i prefinjenosti.

Porto Montenegro je luksuzna marina za jahte i nautičko naselje u Tivtu. Predstavlja jednu od najluksuznijih marina na Jadranu.  Započela je prodaja stambenih nekretnina u novom krilu nazvanom Synchro Yards, po cijenama i do 25.000 eura po kvadratu stana, piše PortoMontenegro.hr

Taj kvart gradit će se u zapadnom dijelu Porto Montenegra, na morskoj obali na potezu od mula 3 prema Seljanovu. Pripremni radovi na tom dijelu već su u toku, a izvodi ih kompanija Briv Construction iz Kotora. Trenutno su na tržištu dvije zgrade, Aeris i Aurora, u kojima će biti smješteno 47 vrhunskih stanova, od garsonijera do četverosobnih penthausa. U rasponu od 53 do 1050 četvornih metara, svaka rezidencija nudi zapanjujući pogled na more i elemente suvremenog dizajna koji simboliziraju luksuzni život.

Rezidencije uz obalu sadržavat će mnoštvo sadržaja uključujući plažu, prestižni jahtaški klub, šik barove i restorane, raskošni hotel IVO s 5 zvjezdica kojim upravlja Rare Finds (Kerzner International), dizajnerske butike, uređene javne prostore i mjesta za zabavu, gdje za uživanje cijele obitelji. S 22 rezidencije na 5 katova, Aeris nudi izbor jednosobnih, dvosobnih, trosobnih ili četverosobnih stanova i penthousea, ispunjenih reflektirajućim svjetlom i okruženih širokim balkonima koji pružaju ekskluzivan boravak u zatvorenom i otvorenom prostoru.

Aurora u sklopu hotela IVO nudi 25 luksuznih domova poput studija, jednosobnih, dvosobnih, trosobnih i četverosobnih s izravnim pristupom pješčanoj plaži hotela te nekoliko bazena i restorana. Budući vlasnici imat će pristup globalnoj mreži privilegija uključujući ekskluzivne događaje i snižene cijene u hotelima i odmaralištima Kerzner uključujući One & Only, Atlantis, SIRO i Rare Finds nekretnine, piše PortoMontenegro.hr  uz napomenu da je završetak izgradnje ovog kvarta planiran za 2026. godine. 

FOTO Ruglo u Zagrebu: Zgrada vrijedna 12 milijuna eura zapuštena

1/17

 

Komentara 4

Avatar ChickenDinner
ChickenDinner
22:40 26.03.2024.

Je li baš "prefinjenosti"? A što je onda profinjenost?! Hrvatski jezik je profinjen.. suptilan.. znakovit... Treba ga znati. Kom se miješa srpski, taj ništa ne shvaća o jeziku roda mog.

BP
Besposlen pop
22:05 26.03.2024.

Koga to zanima?

Avatar Tombstone
Tombstone
19:44 26.03.2024.

Kaj nas briga kaj se dela u Crnoj Gori?????

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije