Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 65
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ISPLIVAO NA OBALU

VIDEO Nepoznati objekt na plaži uznemirio Australce: Krenula nagađanja da se radi o nestalom MH370

Foto: Screenshot/Reuters
1/3
17.07.2023.
u 13:15

Na obali u blizini Green Heada nađen je divovski cilindar te je odmah postao predmet nagađanja na internetu

Tajanstveni objekt otkriven je u ponedjeljak na plaži u Australiji. Radi se o divovskom cilindru koji je isplivao u blizni Green Heada u zapadnoj Australiji te je zbunio lokalno stanovništvo, ali i vlasti. Misteriozni predmet potaknuo je nagađanja na internetu, piše Reuters.

- Čini se da se radi o mogućem spremniku goriva iz rakete koja je lansirana u posljednjih 12 mjeseci, a koja je pala negdje u Indijskom oceanu i sada ga je voda izbacila u Green Headu - rekao je Geoffrey Thomas, stručnjak za zrakoplovstvo i glavni urednik  AIRLINERATINGS.COM. Thomas je odbacio mogućnost da se radi o nestalom MH370 iz 2014. godine.  

VIDEO Australci u čudu: Misteriozan objekt nasukao se na plažu, stručnjaci nisu sigurni o čemu je riječ

- To nije nikakav dio Boeinga 777, a činjenica je da je MH370 izgubljen prije devet i pol godina pa bi pokazao puno više istrošenosti krhotina - objasnio je Thomas. Lokalni australski mediji izvijestili su da je pokrenuta zajednička istraga u kojoj sudjeluju policija Zapadne Australije, Australske obrambene snage i pomorski partneri.

VEZANI ČLANCI:

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije