Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 135
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pijani rus

VIDEO Nakon što je pregazio ženu, stavio je tijelo u auto i htio pobjeći

HDD
Foto: Anto Magzan
1/2
07.10.2012.
u 10:35

Ulovila ga je prometna policija kad se vozio u traku za suprotan smjer. Prijeti mu kazna od pet godina zatvora.

Nakon što je pijan pregazio ženu, stavio je u automobil te htio pobjeći, 28-godišnji Ivan K. iz ruskog Volgograda mogao bi dobiti kaznu od pet godina zatvora, piše Life.ru.

Ulovila ga je prometna policija kad se vozio u traku za suprotan smjer. Prije toga udario je jednu 50-godišnjakinju, te mrtvo tijelo ubacio u svoj automobil.

Iz policije su kazali da krivnju nije želio priznati te da je tražio da mrtvu 50-godišnjakinju odvezu u bolnicu kako bi joj se pružila pomoć.

 

>>Vozač automobilom pregazio 51-godišnju ženu, pa nestao u noći

Ključne riječi

Komentara 14

IS
istima
10:47 07.10.2012.

Hm..... a jesu li sigurni da ju nije htio odvesti u bolnicu ?...... A što je čudno da mu prijeti pet godina ako ju je on na smrt pregazio ?

CD
can.do
12:07 07.10.2012.

Da je to slučajno napravio u Hrvatskoj, uopće se ne bi trebao bojati zatvora

MI
misoana
10:42 07.10.2012.

Priznat će kad se otrijezni u policijskoj postaji

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije