Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 115
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kao naručeno

VIDEO Dječji zbor u Bjelovaru otvarao Advent, a onda je počela čarolija: 'Dolove i brijeg...'

Slavica Trgovac Martan/Klikni.hr
02.12.2023.
u 18:32

"Mislim da još ni jedno paljenje svijeće nismo ovako lijepo i radosno dočekali", komentirao je snijeg i svećenik

"Koja snježna kulisa. Pa ovo je kao naručeno", komentar je ispod videa kojeg je objavio portal Klikni.hr, na kojem se vidi kako je počeo Advent u Bjelovaru. U okićenom središnjem gradskom parku, djeca su uživala u paljenju prve adventske svijeće. A onda je počeo padati gusti snijeg. Zabundani do grla, dok su krupne pahulje zabijelile sve oko njih, zapjevali su prigodnu pjesmu: "Dolove i brijeg zabijelio je snijeg, sa saona kroz noć, naš se čuje smijeh".

"Mislim da još ni jedno paljenje svijeće nismo ovako lijepo i radosno dočekali. Umjesto lošeg vremena, imamo i pahuljice snijega pa se svi vesele", komentirao je i svećenik.

Kako je to izgledalo, pogledajte u videu.

Inače, snijeg je zabijelio i druge sijelove zemlje. Snježna idila zavladala je i u Varaždinu, Novom Marofu, Križevcima, a snijeg je pao i na Sljemenu. Kako to izgleda diljem zemlje, pogledajte OVDJE.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije