Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 136
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nešto je zaboravila

VIDEO Muškarac se 'borio' s labudom, no sve je zaprepastio postupak ove majke

labud
Foto: Screenshot
1/2
02.04.2019.
u 11:35

Žena koja je prolazila pokraj muškarca i labuda zaustavila se i pustila kolica u kojima je gurala dijete. Nije primijetila da je na nizbrdici

Korisnike društvenih mreža šokirao je postupak jedne majke koja je prolazila pokraj muškarca koji se suprotstavljao zalutalom labudu.

Labud je, naime, raširio svoja krila, a muškarac je zauzeo borbeni stav kada je iza njih prolazila majka gurajući dijete u kolicima. I ona se zaustavila, pustila kolica te počela prilaziti labudu.

Međutim, kolica je ostavila na nizbrdici pa su se ona sama krenula spuštati prema cesti. Srećom, majka je brzo shvatila što je učinila pa je potrčala za djetetom. Evo kako je to izgledalo:

 

Komentara 9

Avatar dras32
dras32
12:11 02.04.2019.

Labud ispao najpametniji.

Avatar tram4
tram4
23:52 02.04.2019.

....nije labud nego pelikan :) lijepo se vidi kljun

BO
Bojans
16:31 02.04.2019.

Guska.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije