Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 81
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SOLIN-KLIS GRLO

VIDEO Kilometarske kolone prema Splitu, HAK javlja: 'Zbog radova je promet preusmjeren'

Čitateljica
17.03.2024.
u 19:09

Splitsko-dalmatinska policija večeras nije izvijestila o prometnim nesrećama, no na stranicama HAK-a zato jasno stoji kako na dugačkom potezu između Solina i Klisa Grlo vrijedi privremena regulacija prometa

Prometni radovi i privremena regulacija prometa večeras su zakoplicirale putovanje svima koji putuju iz Klisa prema Splitu i obratno. Čitaljelji su nam, naime, poslali snimku kilometarske kolone koja se kreće vrlo sporo, a u daljini se mogu vidjeti svjetla više desetaka automobila koji pokušavaju proći. 

Splitsko-dalmatinska policija večeras nije izvijestila o prometnim nesrećama, no na stranicama HAK-a zato jasno stoji kako na dugačkom potezu između Solina i Klisa Grlo vrijedi privremena regulacija prometa. Privremeni semafori vrijede i na potezu Barutana-Sirobuja na DC8 jer se radi na priključivanju korisnika na javnu elektroničku komunikacijsku mrežu.

Što se tiče dionice koja je izazvala gužve, na HAK-u se navodi kako se radi na izgradnji dionice čvor Mravince - čvor TTTS. Predviđeni kraj radova trebao bi biti 23. travnja. 

- DC1, brza cesta Solin-Klis Grlo. Na državnoj cesti DC1, dionica Solin-Klis Grlo (brza cesta), zbog radova izgradnje dionice čvor Mravince- čvor TTTS, uspostaviti će se privremena regulacija prometa na način: - u prvoj fazi - na cesti DC1, na dionici od ispred tunela Mravinci do izad tunela Mravinci, promet preusmjeriti sa istočnog kolnika na zapadni kolnik ceste DC1, za oba smjera vožnje; - u drugoj fazi - na cesti DC1, na istoj dionici (dionica od ispred tunela Mravinci do izad tunela Mravinci), promet preusmjeriti sa zapadnog kolnika na istočni kolnik ceste DC1, za oba smjera vožnje - navodi se na stranicama HAK-a.

POVEZANI ČLANCI:

>> FOTO Znate li što znače ove lampice u automobilima? Zbog nekih morate odmah ugasiti vozilo!

1/6
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije