Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dvojica mladića poginula

VIDEO Imoćani u nevjerici nakon teške nesreće: Nisam sinoć mogao spavati. Moj je unuk ostao kod kuće

U prometnoj nesreći kod Imotskog smrtno stradala dva mladića
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
1/7
Autori: Vecernji.hr , Hina
01.11.2023.
u 19:00

Dvojica mladića od 20 i 17 godina su smrtno stradali na mjestu nesreće, a druga dvojica od 19 i 18 godina su vozilom Hitne medicinske pomoći prevezeni u KBC Split na daljnje liječenje

Imoćani u nevjerici obilaze mjesto teške prometne nesreće u Vinjanima gdje su smrtno stradali 20-godišnjak i 17-godišnjak, dok su putnici iz vozila, 18-godišnjak i 19-godišnjak, teško ozlijeđeni i nalaze se u splitskoj bolnici. Na mjesto nesreće došao je i mještanin koji je poznavao stradale mladiće, a koji je kazao kako nije mogao spavati. Govoreći o jednome od njih, muškarac je kazao kako s njime znao piti kavu. 

"Ja sam ga zvao Višni. On je sada ili živ, ili mrtav, ja ne znam. Ne mogu zaspati pa sam došao", istaknuo je te naveo kako je on svome unuku kazao kako će on doći po njega gdje god i kad god treba. "On je ostao kod kuće. Ja ne dam, kažem ti meni javi, ja ću doći u svako doba dana i noći. Ja sam vozio dvadeset godina", kaže.

"Svako tri do pet mjeseci se problem jedan ovakav dogodi. Ne mogu to objasniti", dodao je komentirao je li sinoć bilo dosta vlage i rose. "Ja sam vozač. Sve te priče su uzalud. Ovo je brzina i neiskustvo. To je bit, ali ne mogu ja donijeti osudu, niti bih donosio", istaknuo je potreseni mještanin.

Nesreća se dogodila pola sata nakon ponoći na cesti u zaseoku Kutleše kada je osobno vozilo Mercedes, u kojem su se nalazili mladići od 20, 19, 18 i 17 godina, izletio s kolnika te udario u zaštitnu metalnu ogradu uz cestu i prevrnulo se.

VEZANI ČLANCI:

Dvojica mladića od 20 i 17 godina su smrtno stradali na mjestu nesreće, a druga dvojica od 19 i 18 godina su vozilom Hitne medicinske pomoći prevezeni u KBC Split na daljnje liječenje. Kako se doznaje zadobili su teške i višestruke tjelesne ozljede.

Uz policiju i Hitnu pomoć intervenirali su i vatrogasci. Na teren su izašli pripadnici JVP-a Imotski s dva vozila i četiri vatrogasca. Zbog obavljanja očevida na mjestu nesreće cesta je bila zatvorena za sav promet jutros do 5 sati.

Komentara 7

Avatar Bill Carson
Bill Carson
20:58 01.11.2023.

Ne kupovati djeci automobil, ne davati im obiteljski automobil. Dok ne kupi svoj automobil ne vozi. Kada svoje novce stavi na stol, onda će omladinac paziti.

EZ
ezer
22:22 01.11.2023.

Prevelika brzina, precijenjene mogućnosti vozila dovoljni su razlozi za prometnu nesreću. Ništa manje alkohol i neiskustvo razlog prometne nezgode.

Avatar lola lola
lola lola
21:23 01.11.2023.

I sto ce mladi nauciti iz toga? Nista. Vikend dolazi I novi smrtni slucajevi po cestama!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije