Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Traje 37 sekundi
Povratak na članak

VIDEO Hamas objavio snimku izraelskih talaca, u ponedjeljak će otkriti njihovu sudbinu

Hamas je u nedjelju objavio video koji prikazuje tri izraelska taoca zatočena u Gazi kako mole svoju vladu da prestane s ofenzivom protiv palestinske islamističke skupine i postigne njihovo oslobađanje, dok obje strane obilježavaju 100 dana rata.

Komentari 4

SE
Serđo23
08:34 15.01.2024.

Izraelskih talaca ?????

VL
Avatar NenadNikolicZagreb
NenadNikolicZagreb
08:44 15.01.2024.

Hamas je odradio "posao" skretanja svjetske pažnje s okupacije Ukrajine na Bliski istok. Pri tome je spremno žrtvovao interese Palestinaca kako bi ispunio želje Rusije. Dalje ide kao domino. Uključio se i Hezbolah iz Libanona, ovog puta uz pomoć Irana, pa zatim Huti iz Jemena, također za ruske interese uz podršku Irana. Sada se cijeli svijet bavi brodovima u Crvenom moru. Smanjen je interes svjetske javnosti za rat u Ukrajini, a time i pomoć i podrška napadnutoj državi i narodu. Izrael jeuništio tisuće zgrada u desetke tisuće stanova u pojasu Gaze, sve su to prema javno dostupnim izraelskim podacima "vojni ciljevi". A počelo je s napadom Hamasa na okupljenu publiku na glazbenom festivalu. Ili možda kojih 200 godina ranije britanskim Disraelijevim organiziranjem dovoza prvih židovskih doseljenka iz Velike Britanije u Tursko carstvo.

VL
FU
Fusnota
07:28 15.01.2024.

Upad preko granice 7. listopada dogodio se kao odgovor na 100-godišnji "masakr naših ljudi koje provodi okupator i njegove bande", EVO razloga zašto neće Izrael prekinuti slanje Arapa djevicama

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.