Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pozvao građane da učine isto

VIDEO Guverner New Yorka testirao se na koronavirus pred kamerama

Andrew Cuomo testirao se na koronavirus
Screenshoot (YouTube)
17.05.2020.
u 22:41

Država New York platila je visoki danak pandemiji s više od 350.000 potvrđenih slučajeva covida-19 i 22.000 umrlih od blizu 1,5 milijuna slučajeva i blizu 90.000 umrlih u Sjedinjenim Državama

Guverner države New York Andrew Cuomo u nedjelju se testirao na novi koronavirus uživo pred televizijskim kamerama i pozvao je stanovništvo da slijedi njegov primjer.

Za ovaj test ne morate biti posebno hrabar, izjavio je demokrat Cuomo na dnevnoj konferenciji za novinare. "Treba biti inteligentan, solidaran i discipliniran", nastavio je dok mu je liječnik štapićem uzimao uzorak iz nosa.

Od početka krize guverner je više puta testiran, a danas prvi puta pred kamerama.

"Ako sutra ne dođem, znači da sam pozitivan", dodao je Cuomo i rekao da mu je žao što se premalo ljudi testira.

Država New York platila je visoki danak pandemiji s više od 350.000 potvrđenih slučajeva covida-19 i 22.000 umrlih od blizu 1,5 milijuna slučajeva i blizu 90.000 umrlih u Sjedinjenim Državama. Posljednjih dana ipak je primjećen osjetan pad broja novih slučajeva bolesti i smrti.

Prije ublažavanja mjera ograničenja kretanja, vlasti žele povećati kapacitete testiranja kako bi brže identificirale oboljele, izolirale ih i izbjegle novi val zaraze.

Komentara 1

NE
neboiznadzagreba2
23:24 17.05.2020.

Pustite više virus na miru jer je to jedini način da steknemo imunitet, a za sve ove predstave netko će jednom odgovarati, ako ne pred državnim sudom, onda pred sudom povijesti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije