Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 202
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NA KONFERENCIJI

VIDEO Diplomatski nesporazum: Grlić Radman pokušao poljubiti njemačku kolegicu, ona to nije očekivala

Berlin: Grli? Radman pokušao poljubiti njema?ku ministricu vanjskih poslova Annalenu Baerbock
Foto: Jörg Carstensen/DPA
1/2
03.11.2023.
u 12:19

Kada su ministri stali jedni pored drugih da bi ovjekovječili trenutak fotografijom, Grlić-Radman našao se pored Baerbock

Ministar vanjskih poslova Republike Hrvatske Gordan Grlić Radman u četvrtak je na društvenim mrežama objavio da se nalazi u Berlinu na ministarskoj konferenciji koju je organizirala njemačka ministrica Annalena Baerbock.

Dodao je kako se vode sjajne rasprave o reformama Europske unije, ojačanju ovlasti EU-a te reformama koje su nužne za zemlje koje su kandidati za članstvo u uniji. Ipak, mnogima je pažnju privuklo nešto drugo.

Kada su ministri stali jedni pored drugih da bi ovjekovječili trenutak fotografijom, Grlić Radman našao se pored Baerbock te ju odlučio pozdraviti rukovanjem i poljupcem. 

Njemačka ministrica očito je bila iznenađena njegovim potezom te je u pola poljupca okrenula glavu od Grlić Radmana, što je stvorilo dojam neugodne situacije koji su odmah iskoristili brojni korisnici društvenih mreža. 

VIDEO Veseli Zagorci bez harmonike ne idu ni na avion

Komentara 24

BL
blackeder2022
13:02 03.11.2023.

Ova nas Plenkovićeva karikatura sramoti gdije god stigne.

NE
Neretva93
12:52 03.11.2023.

A šta je dobio španjolski selektor tako bi i grlić trebao dobiti ili u najmanju ruku pokušaj silovanja!

FE
Fenicia
12:33 03.11.2023.

Tutlek

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije