Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KOD BUSOVAČE

VIDEO Elmedin iz BiH ima dvije žene: Ukrajinku upoznao u Njemačkoj i doveo ju kući

Screenshot/YouTube
30.10.2023.
u 14:16

S Fatimom živi već deset godina te par ima troje djece, a Janu je upoznao u Njemačkoj i odlučio ju dovesti kući.

Elmedin Karić iz Busovače oduvijek je maštao da ima dvije žene. On je tu želju i ostvario te sada živi s Fatimom i Janom, no zbog toga ga je iz kuće istjerao otac. S Fatimom živi već deset godina te par ima troje djece, a Janu je upoznao u Njemačkoj i odlučio ju dovesti kući.

Jana je Ukrajinka, a nju je upoznao na radu u Njemačkoj prije dvije godine. Kaže kako se zaljubio u Janu i odlučio ju dovesti doma. Nakon što ga je otac istjerao iz kuće odlučili su uzeti drugu kuću koju sada trebaju otplatiti, piše Dnevni Avaz. Elmedin kaže kako se žene slažu te da dobro surađuju, a nedavno je išao i u Ukrajinu jer je Jani umrla majka. Rekao je kako se Jana i Fatima paze kao da su dvije sestre i kažu da im ne smeta što dijele muža. Kazao je kako svaku večer spava s drugom ženom. Dok spava s jednom, druga spava u drugoj prostoriji s djecom. Kaže kako djeca poštuju Janu iako im nije majka.

VEZANI ČLANCI

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije