Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 103
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JAK UDAR

VIDEO Eksplozije i požar na Krimu: Ukrajinci krstarećim projektilima napali Sevastopolj

Sevastopolj
Foto: telegram
1/6
13.09.2023.
u 09:51

U napadu su korištena i tri bespilotna čamca

Rusko Ministarstvo obrane potvrdilo je noćašnji napad krstarećim projektilima na Sevastopolj. Nakon više eksplozija izbio je veliki požar u lučkom području. "Noćas su ukrajinske oružane snage izvele napad s deset krstarećih projektila na tvornicu za popravak brodova Ordžonikidze u gradu Sevastopolju na Krimu. U napadu su korištena i tri bespilotna čamca.

"Sustavi protuzračne obrane oborili su sedam krstarećih projektila, a patrolni brod Vasily Bykov uništio je sve bespilotne brodove. Prilikom pogotka krstarećih projektila oštećena su dva broda koja su bila na popravku", priopćilo je rusko Ministarstvo obrane.

VEZANI ČLANCI:

Snimke na telegramu pokazuju višestruke eksplozije i rad protuzračne obrane, te požar kao posljedicu napada.  Vrlo vjerojatno su u napadu korišteni projektili Storm Shadows.

GALERIJA Susret Kim Jong Una i Vladimira Putina

Sevastopolj
1/13

Komentara 2

FU
Fusnota
11:21 13.09.2023.

Nastavlja se akcija oslobođenja.

Avatar AGRAM
AGRAM
10:37 13.09.2023.

Vrijeme je da skokneš kod okulista.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije