Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 72
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nema ozlijeđenih

VIDEO Drama u avionu u Indiji: Zapalio se motor, putnici sve snimali

avion
Twitter
30.10.2022.
u 12:53

Zrakoplovu koji je napuštao međunarodnu zračnu luku Indira Gandhi u Delhiju zapalio se jedan motor nekoliko sekundi prije polijetanja za Bangalore

Putnici na letu zrakoplova kompanije IndiGo u subotu navečer, oko 21:35 po lokalnom vremenu bili su šokirani kada se jedan od motora aviona zapalio pri polijetanju. Zrakoplovu koji je napuštao međunarodnu zračnu luku Indira Gandhi u Delhiju zapalio se jedan motor nekoliko sekundi prije polijetanja za Bangalore. U zrakoplovu je bilo 184 člana posade i putnika i nitko nije ozlijeđen, piše Aviation 24.

Incident je snimio jedan od putnika aviona. Videozapis pokazuje da je požar ugašen za nekoliko trenutaka, vjerojatno upotrebom aparata za gašenje požara u motorima.

"Odjednom sam vidjela ogromne iskre kako izlaze iz krila i buknuo je veliki požar. Avion je odmah zaustavljen. Pilot nas je obavijestio da je došlo do kvara na motoru”, rekla je Priyanka Kumar za NDTV.

"Mnogi su htjeli odvezati sigurnosni pojas i ustati, ali ih je osoblje umirivalo. Svima su nam dali vode i trudili se umiriti sve", ispričala je putnica.

"Zrakoplov koji je obavljao let 6E2131 iz Delhija za Bangalore doživio je tehnički problem tijekom polijetanja, odmah nakon čega je pilot prekinuo polijetanje i zrakoplov se vratio luku", priopćila je kompanija.

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije