Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
teška bolest

VIDEO Djevojčica (7) se marihuanom liječi od leukemije

kanabis
Screenshot Huffington Post
27.11.2012.
u 08:15

I dok njezina majka Erin Purchase odobrava liječenje kanabisom, otac Jesse, koji se razveo od Erin, boji se da bi takvo liječenje moglo ostaviti posljedice na mentalno zdravlje male Mykayle.

Mykayla Comstock, sedmogodišnja djevojčica iz Oregona koja boluje od leukemije, dnevno uzima gram medicinske marihuane te je koristi u borbi s nuspojavama kemoterapije.

Ona je jedna od najmlađih pacijentica u Oregonu koja koristi marihuanu u liječenju. Bolest joj je dijagnosticirana prošlog proljeća, a ona je jedan od 2201 pacijenta, među kojima 52 djece, kojima je država Oregon odobrila liječenje kanabisom, piše Huffington Post.

Djevojčica, koja sebe naziva "hrabra Mykayla", svakodnevno uzima gram kanabisova ulja kako bi što lakše prebrodila mučnine, nemir i gubitak apetita. Kaže kako se od tableta osjeća – smiješno. 

I dok njezina majka Erin Purchase odobrava liječenje kanabisom, otac Jesse koji se razveo od Erin, boji se da bi takvo liječenje moglo ostaviti posljedice na mentalno zdravlje male Mykayle. 

>>Pobijedio leukemiju pa osvojio 250 tisuća dolara na lutriji

Komentara 2

FM
Farma Mouse
09:23 27.11.2012.

Hrvatska bježi od kanabisa lijeka !!!

NU
nunek1
09:39 27.11.2012.

sad pogledajte to a onda svoju djecu kako švercaju pod jaknom žesticu iz ormara,no ako idemo iskreno vaša su nešto mlađa i puno gluplja.posljedica bi za curicu moglo biti jedino da dođe u RH na pranje mozga

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije