Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 195
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ugodno druženje
Povratak na članak

VIDEO Depardieu i Putin srdačno se pozdravili i grlili

Francuski glumac Gerard Depardieu, nakon što se odrekao francuskog državljanstva i preuzeo rusko, susreo se u Rusiji s Vladimirom Putinom. Srdačno su se pozdravili, a nakon sastanka zajedno su večerali.

Komentari 4

Avatar Vrijeme
Vrijeme
19:52 06.01.2013.

Hahhaa,...koja glupa slika,...Depardieu bjezi od socijalisticke vlade u Francuskoj, u narucije bivsem KGB pukovniku u Rusiju, zbog prevelikih poreza. Lik je ocito puko`od Coce.

VL
RE
@rea
20:57 06.01.2013.

Chelsea, pogodio si u sridu. Sad ga ljevica pljuje, po zadatku. A desnica ga brani, po zadatku.

VL
BS
Berekin ST
21:40 06.01.2013.

Mozda je tebi sinko slika glupa ali Gerard Depardieu nije glup... ostavit ce on svoje eure u svom dzepu a francuske politicare i uhljebe po drzavnoj administraciji koji bi trosili njegov novac ko sisa.

VL
OB
-obrisani-
22:40 06.01.2013.

Znate kako se kaze, pohlepa je neunistiva. Covjek stari, gubi seksualnu potenciju, gubi kosu, lice mu postaje ruznije, tijelo nije vise elasticno, memorija postaje nepouzdanija, ali jedna pojava nikad ne slabi. Pohlepa. Depardieu je pravi primjer ljudske pohlepe, pozude za novcem i materijalizmom koja unistava covjekov karakter i moral. Sve sto je dobio u zivotu treba da zahvali Francuskoj i francuskom narodu, a kad treba da podijeli sa tim narodom svoje milione, covjek se ponasa kao sebicni i okrutni glupan koji misli samo na svoj bankovni racun A u svojoj ogranicenosti ne shvaca da ga smrt ceka pred vratima. Samo je pitanje kad ce da zakuca i udje....

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.