Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 60
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LOKALNI IZBORI
Povratak na članak

Vice Mihanović iz HDZ-a ide u bitku za Split: Ako tražite šoumena nemojte glasati za mene

Bit ću gradonačelnik koji živi za Split, a ne od Splita, obični Vice, gradonačelnik čija će vam vrata uvijek biti otvorena, gradonačelnik koji će prije doći vama nego vi meni - napisao je Mihanović na Facebooku.

Komentari 3

VA
vadis1
15:33 09.02.2021.

Sve lipo zvuci sto je sjor Vice rekao. Ali djela se hoce, a ne korupcija, nepotizam i teski criminal Rici su jeftine!

VL
RE
RedTree
16:07 09.02.2021.

Da je Opara uz završeni Karepovac, početak korištenja EU fondova(autobusi itd.), ulaganje u kulturu, aplikacija Split parking završio još Žnjan, za koji je pripremljena sva dokumentacija i za vodni pročistač i koji sitni projekt još prošetao bi do drugog mandata. Ovako će biti biraj manju štetu, jer ne treba repriza 2012. i kolapsa grada jer se grad nije mogao očistiti od snijega.

VL
VI
vidum
16:18 09.02.2021.

I HDZ Keruma za trku ima!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.